Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neszójábe
senior tag
válasz jokeph #76134 üzenetére
A táp azért más szerintem, mert ott van egy bullshit teljesítmény adat, meg egy valós. Ott belefér, hogy aki gépet épít, az tudja, hogy melyikkel kell számolni (mint a hangfalaknál). Ha pedig a valós teljesítményt sem hozza, akkor azt is vissza kell vinni.
Bármiféle tuningnál ugyan ez a helyzet.
DE, itt kifejezetten hirdeti magáról a lap, hogy kompatibilis a nyolcmagos procikkal és ez nem igaz.Peace
-
Neszójábe
senior tag
válasz belaazallat #76126 üzenetére
Alapórajelen nem működik, tehát nem működik.
Mindenkinek köszönöm, aki építő jellegű segítséget adott, még egyszer megpróbálom alacsonyabb feszültséggel, ha nem megy, viszem vissza, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Peace
-
Neszójábe
senior tag
válasz mtomi95 #76123 üzenetére
A tápra rá van írva, hogy mekkora a tényleges teljesítménye. A lapra még rá van írva, hogy fogadja a procit, ennyi. Semmivel nem több. Még az is korrektebb lenne, ha lenne egy ajánlás a proci leírásában, hogy ne utólag, geek-ektől kelljen megtudni, hogy nem fog menni. De úgy látom, néhány ember kezd hitvitàba keveredni, nekem az meg nem fog menni.
Mondom, ők tudják. Szerintem ez öngól.[ Szerkesztve ]
Peace
-
Neszójábe
senior tag
válasz M0ng00se #76114 üzenetére
Srácok, köszi a válaszokat!
Látom most már a korábbi hozzászólásokat is.
Én vagyok az átlag user.
Anno amikor vettem a lapot, ezt ajánlották.
Most gondoltam kitolom a rendszer végét ezzel a procival, megnéztem a foglalatot, ennyi.
Nem tartom elfogadhatónak sem az AMD, sem a lapgyártók részéről, hogy külön ventilátort hegesszek az alaplapra, hogy alapórajelen rendesen működjön.
Visszaviszem a procit és nálam leszerepelt az AMD is és sok helyen látom konkrétan ezt a lapot kiemelve, úgy hogy az Asrock is. Persze nem miattam fognak csődbe menni. Ők tudják...Peace
-
Neszójábe
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy 8350-et.
AIDA64-ben 100%-os terhelés mellett néha ledobja a szorzót és leesik a sebesség.
Ez normális?
Korábbi (6300) procinál nem csinált ilyet.Köszi!
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest