- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- VR topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech Z906
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Maximow #43970 üzenetére
Megvan, és minden egyéb is megvan amit csak lehet.
(#43969) BlackPriest
Utánaolvasva legtöbbször ezt mondták, még nem tudom megnézem, bár előbb ledobta csak szimplán videó nézése közben amikor 50 fok alatt volt. Amúgy mennyi az a hőfok ami indokolná hogy ledobja? 80-ig simán fel kéne engednie nem? Ha nem akkor nagy szarban leszek nyáron, nincs légkondi, alapból 30+ fok van a szobámban :\
-
Bali27
addikt
válasz
Maximow #36524 üzenetére
feltettem az első biost ami tudja az uj Fx-et... nemsoká kiderül :S Ha itt is restartol akkor van egy olyan érzésem hogy alaplapcsere... Ha igen akkor melyiket ajánljátok 6300 alá? Régebben valami Asus v2.0 meg gigát láttam hogy írtátok... Akkor inkább Asus:S
Ja tápomnál ez az érték megfelelő? Mert az 5V-s nél minimálisan kevesebb...[link] -
Bali27
addikt
válasz
Maximow #36521 üzenetére
Ok.. köszi a tippet..Habár az a gondom a bios dologgal, hogy valami SECURE BOOT kell mindenképp ha jól látom a Win8.1-nek.. Az meg csak a legujabb biostól van.. Létezik ez???
Ha ez a mostani dolog nem válik be akkor kipróbálom amit mondtál.. Mert most kis előrelépés van.. Nem restartolt hanem kifagyottmiután a C1E-t kikapcsoltam. Igaz még Windowsos driverek vannak fent, az AMD Chipsetet még nem raktam fel.
-
secler07
tag
válasz
Maximow #21482 üzenetére
1.6os Bios van fent.
Tomb Raider alatt kb 40C körül szokott felmenni cirka egy óra alatt. Érdekes ez az egész fagyás dolog.. eddig pl crysis 3 alatt semmi baja nem volt, tegnap óta pedig folyamatosan fagyogat még CS:GO alatt is :/ Régebbi gépemnél volt hasonló baj, ott is a hűtő volt a ludas azért gondoltam hogy esetleg most is ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged