- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
rambustibi #61615 üzenetére
Tudom én is mennyit ér a gyári hűtő, mert anno az 5200-as procimnál, és majd a q8300-nál is tapasztaltam , főleg utóbbinál, hogy bír rendesen visítani, pedig még meg sem húztam.Szóval ott sem jobb ilyen téren a helyzet.
És azzal, hogy váltottál, nem csoda, hogy bánod vmilyen szinten, mert volt egy jól belőtt rendszered, amit nem kevés pénzért vásároltál, és ugye a cserét megint csak kőkemény ráfizetéssel hajtottad végre, így buktál egy hallom pénzt, és cserébe igaz kaptál teljesítmény többletet, számokba legyen 20-25%, de viszont ez nem arányos a kiadott összeggel.
Egyébként még annyit, én is gondolkoztam a cserén, de rájöttem, hogy ha eladnám a lapomat, a procit,és a ramot, és vennénk egy i5 6600k-t, egy jobb lappal bizony a gatyámat rákölthetném, cserébe, viszont nem kapnék annyi + játékok terén, mert ott meg már a vga limitálna, szóval úgy gondolom, hogy egy alsó-középkategóriás gamer gépbe bőven jók az AMD-s procik, de persze azért egy csúcshoz kell az Intel sztem.
-
Stylerr
addikt
válasz
rambustibi #61615 üzenetére
Én pedig nagyon bánom, hogy 2 éve AMD-s gépet vettem. (a számítógépem adatai a profilomon..) Gyári BIOS beállításokkal el sem megy, mert fél óra után kifagy. Nekem kellett napokat szenvednem vele, mire sikerült stabilra belőni, ráadásul rohadtul melegszik. Az AMD nagy előnye lenne, hogy lehet tuningolni, na hát nekem sikerült kifogni egy akkor antituning példányt, hogy szerintem ilyet senki nem látott még innen. Ha tehetném, akkor Inteles lennék.
Nyilván van ellenpélda is, sajnos én egy ilyet fogtam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged