Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attamero81
senior tag
válasz kovsol #10472 üzenetére
Azért annyira nem vagyok analfabéta.Én is egy fajta szakember vagyok.(műszerész)
Alapból én sem gondoltam komolyan azt,hogy szálas technológia kell a GPU-nak,mivel számítások sokkal részletesebbek,mint a CPU esetében.
Csak azt taglaltam,hogy a CPU-nál mennyire haladnak,ugyanebben a tempóban viszont lemarad vagy legalábbis bő egy évvel jön olyan VGA ami ki is szolgálja a CPU-t.Pl.Amikor kijött a Phenom II X4 965-ös akkor HD4xxx-ek tomboltak illetve a HD5xxx-ek kezdtek megjönni.nVidia téren pedig a a 200-as sorozat után jelent meg nagy várakozással a 400-as amiből igazán a 470-től volt társa a Phenom-nak.Igaz a 470-essel és 480-al is próbáltam,de a 480-nál már volt CPU limitem bizonyos feladatoknál.A Phenom II X6-os széria szerintem hosszú idők óta nagyon jól sikerült CPU AMD szinten.Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest