- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attamero81
senior tag
válasz
kovsol #10472 üzenetére
Azért annyira nem vagyok analfabéta.Én is egy fajta szakember vagyok.(műszerész)
Alapból én sem gondoltam komolyan azt,hogy szálas technológia kell a GPU-nak,mivel számítások sokkal részletesebbek,mint a CPU esetében.
Csak azt taglaltam,hogy a CPU-nál mennyire haladnak,ugyanebben a tempóban viszont lemarad vagy legalábbis bő egy évvel jön olyan VGA ami ki is szolgálja a CPU-t.Pl.Amikor kijött a Phenom II X4 965-ös akkor HD4xxx-ek tomboltak illetve a HD5xxx-ek kezdtek megjönni.nVidia téren pedig a a 200-as sorozat után jelent meg nagy várakozással a 400-as amiből igazán a 470-től volt társa a Phenom-nak.Igaz a 470-essel és 480-al is próbáltam,de a 480-nál már volt CPU limitem bizonyos feladatoknál.A Phenom II X6-os széria szerintem hosszú idők óta nagyon jól sikerült CPU AMD szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest