Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Szerintem ez nagy zakó.
Én is reménykedtem abban, hogy a második generációs AM5 alapkapoknál lesz előrelépés, standarddé és megfizethetővé válik már a pcie5, de egyelőre topogásnak tűnik.
Elképzeohető, hogy annak, aki nem tudja megfizetni a pcie5-ös alaplapot,.nem fog.tudni megfizetni olyan bővítőkártyát se, ami.miatt szüksége volna rá... elméletileg.
Csakhogy az eddigi gyakorlat az, hogy az alaplapokon a pcie verzión spórolnak,.az olcsóbb gpukon pedig a sávok számával, így aztán lehet két szék közé esni.Az E jelzést lehetett volna pl pont erre használni, hogy az 16 csatornás, a sima meg csak 8.
Azért is zakó, mert lehet, hogy lassan tényleg jobban megéri egzotikus módon egybetokozni egy valamirevaló kisebb gpu-t (ide értve a tokozást, a cache-t), mint hogy a külön vásárolt holmik pcie5-ön keresztül tudjanak megfelelő sebességgel kommunikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Razer gamer szék
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest