Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Szerintem ez nagy zakó.
Én is reménykedtem abban, hogy a második generációs AM5 alapkapoknál lesz előrelépés, standarddé és megfizethetővé válik már a pcie5, de egyelőre topogásnak tűnik.
Elképzeohető, hogy annak, aki nem tudja megfizetni a pcie5-ös alaplapot,.nem fog.tudni megfizetni olyan bővítőkártyát se, ami.miatt szüksége volna rá... elméletileg.
Csakhogy az eddigi gyakorlat az, hogy az alaplapokon a pcie verzión spórolnak,.az olcsóbb gpukon pedig a sávok számával, így aztán lehet két szék közé esni.Az E jelzést lehetett volna pl pont erre használni, hogy az 16 csatornás, a sima meg csak 8.
Azért is zakó, mert lehet, hogy lassan tényleg jobban megéri egzotikus módon egybetokozni egy valamirevaló kisebb gpu-t (ide értve a tokozást, a cache-t), mint hogy a külön vásárolt holmik pcie5-ön keresztül tudjanak megfelelő sebességgel kommunikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VHS digitalizálás
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest