Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
válasz
S_x96x_S #8810 üzenetére
Határozott jelek utalnak arra, hogy a Zen 4 Threadripper októberben érkezhet.
Amit az ünnepi szezonra a boltokba szeretnének küldeni, azt viszont lekésőbb novemberben be kell mutatni, és egy októberi Threadripper marketingkampány után kb 4 héttel a Zen 5 rajtja túl kicsit "szólna" szerintem. Ráadásul az idei ünnepi szezonban valószínűleg bőven lendületben lesz még a Zen 4, így valószínűleg nem is lenne szükséges bedobni az egyébként is alacsony volumenű piacra az új Zen 5-ös termékeket.
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #8810 üzenetére
lelkesítő, de sajnos szerintem valószínűbb, hogy a doboz jobb szélén levő [PROD] feliratnál van a tényleges megjelenés.
Jó lenne tudni, hogy pontosan mit jelképeznek a dobozok. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem ez nem az aktív gyártás időszaka, nyilvánvalóan nem is fejlesztésé, hanem inkább valamilyen piacravezetési időszak.
Ne felejtsük el, hogy ez egy DC roadmap, az asztali Raphael nem szerepel rajta, csak sejthető, hogy amikortól tömegtermelésbe kerül a Genoa, akkortól van selejt a Raphael-hez.
Mindazonáltal én azt érzékelem, hogy a Genoa, Genoa-X és Bergamo terjedése is lényegesen lassabban megy végbe, mint a Milané.Viszont ha igazam van, akkor a Zen5 DC termékek 2024Q2-Q3-ban érkeznek. És ha ezek selejtje kerül desktopra, akkor az miért kerülne a boltokba hamarább? Viszont az sem gyakori, hogy 1-1.5 évvel korábban jelenne meg ES bench leak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Motoros topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CNC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest