- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S_x96x_S #8093 üzenetére
"ilyet
- nem jelentettem ki
- esetleg félre értelmezted
- vagy rosszul fogalmaztam."De igen. "Emiatt én óvatossan mérlegelném a nagyberuzását a mostani nVidia kártyákba ( mert még a következő generáció se lesz Gen5 kompatibilis)" [link]
Egyébként visszatérve a SAM-ra, most az nvidia és microsoft megoldása után - Directstorage 1.1- nyugodtan beláthatod hogy szinte biztosan nem tud annyit hozzárakni pluszban a gen5 ssd + gen5 vga, hogy érdemes legyen ez miatt ssd-t cserélni, venni. De ezt folytassuk akkor, ha lesz mivel tesztelni.
Azon meg marhául el kéne gondolkodnod, hogy a microsoft az amd apu-ra épülő konzoljaival miért az nvidiával kézenfogva hozta a directstorage 1.1-et PC-re
Valamint jól láthatóan a véleményed is nagyot fordult. Eddig nyomtad a propagandát a smart acces memory-ról, most meg már csak abban bízol, hátha hoz valami plusz a konyhára ha a directstorage-t gen5-el használják.
Fordul a világ...
"
És valószínűleg más a technológiai hátterünk is,
hogyha egyes dolgokat újra és újra el kell magyarázni."Nézd ebből ne csinálj problémát, én szívesen segítek, látod a jövő időt is milyen szépen megbeszéltük: [link] De az legalább átment, mert befejezted a vitát, és megértetted. (azért egy fejlesztőnek ez elég gáz, de ezt ne bolygassuk)
Aztán megbeszéltük a részvényeket is : "A befektetők is a pénzükkel szavaznak, és jelenleg az AMD már többet ér mint az Intel.
Az AMD piaci tőkeértéke (137,01 milliárd USD) > mint az Intelé (131,06 milliárd USD)" [link]Ugye szépen elmondtam, mi miatt értékelődött fel az amd, és ez inkább a nyerészkedők mint a valós teljesítmény miatt van....lásd ahogy megjött a baljós infó az amd-től, kapituláltak is a nyerészkedők. Itt sem történt semmi, csak nem értetted miért áll úgy az amd, ahogy. [link] De örömmel segítettem.
Jelenleg:
Intel: Piaci ért.106,39 Mrd
Amd: Piaci ért.90,31 Mrd"a PS5 megkülönböztet "raw"(diszk) és "compressed" sebességet."
Ha tovább folytattad volna az idézetet a cikkből, eljutottunk volna ide: "A dekompressziós egységek által megtakarított CPU-idő döbbenetesen hangzik: körülbelül 9 Zen 2 CPU magnak felel meg a PS5-nél, és körülbelül 5-nek az Xbox Series X-nél. Ne feledje, hogy ezek olyan csúcsértékek, amelyek azt feltételezik, hogy az SSD sávszélessége teljes mértékben ki van használva. Az igazi játékok nem fogják tudni 100%-ban lefoglalni ezeket az SSD-ket, így nem lenne szükségük annyi CPU-teljesítményre a kibontáshoz."
Ezek szerint még a gen4 ssd sincs kihasználva (pont úgy ahogy Pumba egy másik fórumban elmondta neked), és ez valószínű sokáig így lesz. De te már a gen5 ssd + gen5 vga kombó még teljesen ismeretlen teljesítményével próbálsz érvelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest