- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #7714 üzenetére
"És amúgy is az RDNA3 túl jól sikerült és kell hozzá egy erős proci ami nem fogja vissza."
Tudom, mondtam már pár egzotikus dolgot, aminél az AMD (és a technológia) konzervatívabb volt. De kíváncsi vagyok, mikor viszik egy szinttel feljebb a Smart Access Memory technológiát. "Smart Access Cache." (TM) tehát amikor egy V-cache-sel szerelt CPU és egy Infinity cache-sel szerelt RDNA3 egymás L3$-ében turkál (mintha valamelyik nap az intelnél láttam volna hasonló pletykát) -
törölt tag
válasz
S_x96x_S #7714 üzenetére
Kb ezeket vártam tőled, a valósággal köszönőviszonyban sem levő dolgok. Inkább csak annyi, ne maradjon a raptor a best a zen5-ig.
Ha az RDNA3 úgy sikerül, mint a zen4, vagyis hogy 7nm-ről 5nm-re kellett váltani, hogy egy raptorral szembe tudjon nézni, akkor elég nagy a baj.
Ezzel az upgraddel meg társaival max a fórumozókat hozod lázba, aki most megvesz egy raptort vagy egy zen4-et, 4-5 évre letudja a gépcserét, és az emberek 90% fölötti része ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gaming notebook topik
- Gmail
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest