Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Szerintem - az igp miatt - ez túlmutat a threadripperen. Ez egy új termékvonal lenne az amdnél.
Szerintem csodálatos lenne, ha az AMD gyártana mondjuk 20CU-s monolitikus lapkákat, amelyet így össze lehetne fűzni.
Minden lapká rendelkezne egy 64MB-os a gpu és a CPU által is hasz.altató v-cache-sel (L3/IC) és az összetokozott chipleteket egy nagyobb Cache bridge kötné össze.Egy ilyen megoldásnál a brutálsok cache segítene, hogy 4 csatornás DDR5 mellett is elketyegjen 16-24 mag.
De vajon az Apple esetén mi a terv? Ott 1 M1 Max lapka kap 512b LPDDR5-öt. Hogy lenne 2 v 4 lapka esetén?
Az AMD persze szerintem nem így fogja megoldani, hanem külön CPU és GPU compute chipletekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest