Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
solfilo
üzenetére
Ez csupán ilyen érzelmi kérdés, tudom.
Megpróbálom máshogy megfogalmazni.Amikor bemész a boltba és látod, hogy másfélszeres áron kapható, aminek 1 hónapja nagyon örültél, hogy milyen jó, mert x% fejlődést hoz, gyorsabb lesz a géped, stb,
akkor (Érzelmi szempontból) nem mindegy, hogy ha megveszed, annyiért, akkor úgy veszed meg, hogy a terméket előállító céggel együtt vagytok bukóban - a körülmények áldozatai: neki ellátási gondjai vannak, drágultak vagy nem érhetők el alkatrészek, lassabb a logisztika, nem tud annyit eladni, ezért sajnálatos módon neked drágább, neki meg nincs annyi eladása.
Vagy valójában csak Te vagy bukóban: mert neked drágább, de ő köszöni szépen rekord bevételt és nyereséget ér el.
Utóbbi esetben lehet, hogy azt mondod:anyád!köszi szépen, nekem ráér.Ez kicsit ugyanaz a szitu, mint amikor földrengés vagy miatt jelentik a memória/merevlemezgyártók, hogy a "termelési kapacitás 1%-a kiesett", ezért sajnos 2x-es áremelkedés várható.
-
awexco
őstag
válasz
solfilo
üzenetére
Eleve a vga részleg le volt szarva , mert nem volt rá pénz . Veszik fel a fejlesztőket .
CPU fronton szép látható fejlesztések jönnek . VGA részlegen nem látom igazán . Lehet idő kell , hogy beérjenek az elindult folyamatok . Navi 2 lényegében egy duplázott navi+cache.
CDNA meg egy pár egységtől megfosztott Vega . Lehet vga fronton nem is a hw ben van a nagy varázslat hanem a software-ben .Én részemről a lapos dvga-kat hiányolom a piacról .
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest