Új hozzászólás Aktív témák
-
TRitON
aktív tag
válasz
solfilo #4479 üzenetére
3400G-t használok itthon (home office) és a munkahelyemen is 3440x1440@100 monitorral, 95%-ban munkára (elektronikai CAD). Az itthoni gépem GPU-jának adtam +200MHz PBO-t, így gyakorlatilag fix 1.5GHz-en működik, ha terhelve van. Régebbi játékok (2013 előttiek + WoT) gyönyörűen mennek Freesync-kel, van, ami full grafikán. Szerintem hibátlan (pláne ~40W-ból - már ami a GPU-t illeti); persze mindig lehetne gyorsabb.
Vártam én is a 4-5000-es széria APU-it, de most úgy látom, hogy legközelebb DDR5-ös cuccot fogok venni, a DDR4-es APU-k (pl. 4700G) nem nyújtanak sokkal többet; de persze meglátjuk, milyen lesz Lucienne. Diszkrét GPU-t pedig valószínűleg soha többet nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest