Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- ZIDOO médialejátszók
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk egyre tovább tart megcsinálni egy nagyon magas gépigényű, minőségi játékot, szóval szerintem 8 szálnál több talán majd csak 2020 után lehet életmentő. Én pont most vacilálok, hogy vegyek -e egy 1151-es lapot, amibe jó lesz a Kaby Lake is, vagy várjam ki az AM4-et és a Zen-t. Ha abból indulok ki, hogy kb. 2020-ban cserélnék leghamarabb alaplapot, semmi hátrányom nem lenne most egy 1151-ből, pláne olcsón. A DDR4 RAM jó lehet későb akár egy AM4-be is, procit meg el lehet adni kis buktával.
Nem vagyok szerintem elfogult, VGA-k terén pedig kifejezetten az AMD felé húzok, de nem látom sok értelmét kivárni az AM4-et és a Zen-t. Szép a 8c16t, tetszik nagyon, de mire nem lesz elég egy Kaby i7, amit ha nem is azonnal, de elvileg betehetek egy megfelelő, most is kapható 1151-es lapba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest