Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Alogonomus #9978 üzenetére
Az AMD valószínűleg a 9800X3D-t is "ellazsálja",
Hogy mit fog tenni, nem tudom. De szerintem hiba volna szűk előny birtokában elkényelmesedni.
Sem az intel a bulldozer korszakban, az nvidia pedig különösen nem orrhossznyi előny megtartásával cicázik. A 3000-es szériánál lehetett érezni az izzadságszagot. De a 4090-ről lehetett tudni, hogy nem a teljes specifikáció és a 4080 és 4090 között is nagy rés volt, amit könnyen fedhetett volna. Ez nyilván szerepét játszott abban, hogy az AMD nem is erőlködött.Szóval a helyes hozzáállás szerintem az volna, ha a távolságot 20% fölé növelnék. Az fölötte van annak a 15%-nak, ami a közhiedelem szerint egy gemeráció alatt lehozható. Ez azt az üzenetet küldené, hogy nem érdemes reménykedni, várakozni.
Még jobb ha valahogy azt is el tudna hinteni, hogy az a 20% nem a maximum, van még tartalék.Az AMD ettől az érzettől azért még távol áll. Ha az ultra 285k valóban olyan középszintű teljesítményt nyújt, mint ahogy híresztelik,.akkor a 9800X3D lehet az első, ami ezt a stabilan és megközelíthetetlen elsőség érzetét elkezdheti kialakítani, ami meghatározó a brandértékben. Pont nem most van itt az idő a lazsálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest