- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano #9661 üzenetére
"A kraken point elvileg 8 magos lesz."
Köszi! Úgy látom az általad is valószínűsített 4+4-es konfig forog a pletykákban.
Az szerintem tökéletes megoldás lenne egy CCX-be zsúfolva. Adott az egyszálas tempó is preferált magok által, és nagyobb terhelésre a takarékosság is, megfűszerezve azzal, hogy nem térdel le a rendszer szuboptimális ütemezés mellett sem."Azt mondják, 4 magra korlátozva jobb eredményt ad."
Én az asztali 3600-asomon kísérleteztem ezzel, ott a 3 magos CCX-ekkel többnyire 4 magig sikerült skálázódást mérjek, ami egybe is esett más tesztekkel, ahol többnyire kb. egy szintre futott be a négymagos, de csak egy CCX-es 3300X-el. Jól érezhető előrelépés volt az 5600-ra váltás, pedig jóféle 3600-asom volt, fix magas órajelen hajtva, kb. kimaxolt tempójú DDR4 ramokkal (3733Mhz CL16 finomhangolt subtiminges B-die)."Vajon ez még javítható szoftverből?"
Nyilván ha kifejezetten erre optimalizálod a kódot akkor igen, de kétlem, hogy erre pazarolnák a idejüket fejlesztők. Lásd 2021-ből: [link] .
Vicces, ahogy körbemegy a piacon egy kényszer szülte félmegoldás áldatlan hatása... [link]"Csinálhatták volna úgy is"
Az a gond, szerintem ez a második CCX sehogy sem jön ki jól, főleg ilyen kevés plusz erőért.Ahol ez nagyon erős, az a prospektusok, hogy nézzétek, ez 12 magos.... A vásárlók 90%-a azt sem fogja tudni, mi az a CCX...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- Linux kezdőknek
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest