Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano #421 üzenetére
Szerintem logikus döntés, hogy a memóriasebességgel skálázódik a rendszer. Minél gyorsabb a memória, annál több adatot kell elszállítani. Így szerintem egy fix aránnyal összeszinkronizálni is egyszerűbb lehetett a dolgokat. Ettől függetlenül én is fontosnak látnám még javítani ezen interconnectek sebességén.
"Kicsit olyan, mintha a két CCX a memórián keresztül kommunikálna."
Hát, nem lépődnék meg, ha így lenne."csak nem világos, hogy miért a memóriaelérés késleltetése alacsonyabb a szomszédos L3$-nél?"
Gondolom, a szomszédos L3 tartalmát először ki kell írni memóriába, majd onnan betölteni a másik L3, tehát nyilván ez egy memória írással lassabb lesz, mint ha csak egyből a memóriából kéne beolvasni.Vigyázat, nem tudom (ha valaki ismeri az architektúrát javítson ki), ez csak feltételezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest