- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
válasz
darál0w #3638 üzenetére
Ejj ejj, noh most meguntam, feltoltam 1.25-re az NB voltage-t 10 perce megy a blend, nem fagy. Még kicsit hagyom aztán viszem lentebb.
Mennyi blend kell neki kb, hogy azt mondjuk stabil az L3?
Az alaplap bios-ában láttam egy olyat, hogy max processor voltage 1.3250V. Ez azt jelentené, hogy annál többet nem is adhatok neki? Illetve a 445-nek elméletileg csak 1.4-t lehet adni. Ez igaz? -
Torry
addikt
Sziasztok!
Asrock 880GM-LE lapom van, hogyan tudnám az L3 cache-t letiltani? x3 445-öm van, UCC-nél phenom II x4 b45-t ír.
Blend-nél azonnal elhasal, többit szépen bírja. NB feszt nem szeretnék nagyon emelni, sokat nő a fogyasztás és elméletileg játékban nem is nagyon számít az L3 így meg csak a baj van vele. -
Torry
addikt
Az mitől lehet, hogy ha átállítom auto-ról manualra a feszültség beállításokat, nem hajlandó elindulni a gép, pedig ugyanannyi feszültséget adok neki, mint ha auto-n lenne.
cpu 1.350, nb 1.15
Asrock 880gm-le, b45. -
Torry
addikt
Sziasztok!
Honnan tudom meg, hogy mennyi az alapfesze az unlock-olt cpu-mnak?
Athlon 2 x3-ból lett Phenom II x4 b45 ha minden igaz. Egyelőre úgy áll, hogy 230x11.5 a cpu, NB 230x10, HT 230x9, 230x5.5 a ramoknak, feszek auto-n vannak. Így még egyszer sem fagyott, de csak játékkal volt tesztelve, prime-al csak a hőfokok miatt egy 10 percig.
Neki akarok állni a tuningnak fix fesszel. Amit az alaplap biosban kiír default voltage-nek az lenne az alap érték? Asrock 880gm-le az alaplap.
Előre is köszi! -
Torry
addikt
válasz
janika1337 #1838 üzenetére
Én Asrock-ot is ajánnekem 880gm-le van, post közben kellett egy X-t megnyomnom és lett az x3 445-ből egy phenom x4 b45, nyilván szerencsém volt a proccal, de maga a lap tökéletes, nagyon elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged