- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Projektor topic
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Szia!
Akármennyire is bírom az AMD-t, de azt kell tanácsolnom, hogy ne vegyál AMD-s laptopot. Legalábbis ne a mostani APU-kkal szereltet...
Nekem egy HP Pavilion 15-ösöm van A10-8700P+R7 M360-al.
Jelenleg azzal kínlódom hogy a Windows creators update, az aktuális Radeon Software verzió és a HP BIOS nem igazán működnek, vagy az egyik a háromból vagy mindegyik.... Nem tudom pontosan.
Itt találod a probléma leírást az AMD communitiybanItt pedig a Microsoft fórumon egy info
Nos elvileg a legfrissebb radoen software-t a HP Pavilion csak úgy lehet telepíteni, hogy ha a BIOS-ban a boot-ot legacy-re állítod (U)EFI-ről. Ezt még nem próbáltam szóval nem 100%.
A "gyári" windows driver a radeon 15.12-es verzóján alapszik ami egy rakás k@k@ ha komolyabb játékokat akarsz elindíteni.A Bristoll pedig a Carrizo DDR4-es javított változata, de alapvetően ugyanarról a csipről beszélhetünk. Sajnos nagyon rossz a Carizzo támogatottsága. Én többnyire csak szívok vele már másfél éve.
Ezért szerintem a haverod jobban jár egy intel bázisú géppel hosszú távon (meg röviden is)!
A többieknek milyen tapasztalaza van a Carrizo-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- PR-Telecom
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest