Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Szia!
Akármennyire is bírom az AMD-t, de azt kell tanácsolnom, hogy ne vegyál AMD-s laptopot. Legalábbis ne a mostani APU-kkal szereltet...
Nekem egy HP Pavilion 15-ösöm van A10-8700P+R7 M360-al.
Jelenleg azzal kínlódom hogy a Windows creators update, az aktuális Radeon Software verzió és a HP BIOS nem igazán működnek, vagy az egyik a háromból vagy mindegyik.... Nem tudom pontosan.
Itt találod a probléma leírást az AMD communitiybanItt pedig a Microsoft fórumon egy info
Nos elvileg a legfrissebb radoen software-t a HP Pavilion csak úgy lehet telepíteni, hogy ha a BIOS-ban a boot-ot legacy-re állítod (U)EFI-ről. Ezt még nem próbáltam szóval nem 100%.
A "gyári" windows driver a radeon 15.12-es verzóján alapszik ami egy rakás k@k@ ha komolyabb játékokat akarsz elindíteni.A Bristoll pedig a Carrizo DDR4-es javított változata, de alapvetően ugyanarról a csipről beszélhetünk. Sajnos nagyon rossz a Carizzo támogatottsága. Én többnyire csak szívok vele már másfél éve.
Ezért szerintem a haverod jobban jár egy intel bázisú géppel hosszú távon (meg röviden is)!
A többieknek milyen tapasztalaza van a Carrizo-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Lenovo 5-15IMH05H - Type 81Y6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi