Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gs20
tag
Jah, azt tudom hogy nem romlik el, hacsak nem rávág mondjuk 2 voltot a procira
Mikor kerestem hogy hol van a vége a bartonomnak, akkor nekem is volt kb 4-5 már nem bootol be jellegű hiba, párszor az ins megnyomásával sem volt hajlandó, nah akkor cirmos reset
Csak mondjuk hozzá nem értő ezeket nem tudja, főleg ha az alaplap leírása is csak gépen van meg nekiTaaz:
Köszi, bár igazából az érdem nem az enyém, neten keresgettem vízhűtés-lefogatókat, és az egyiket adoptáltam hyper tx-kompatibilissé
A T54 alkatrész meg amiatt lett, mert nem találtam otthon más 5 mm körüli vastagságú alumínium-anyagot. -
gs20
tag
Kell egy normális hűtő és máris nem probléma a passzív hűtés
Én így mókoltam meg: [kép1]
[kép2]
[kép3]
Elsősorban a hangtalanság volt a cél. Először rajthagytam a hűtőn a ventit ami 500as fordulaton járt, de rájöttem hogy felesleges. A táp (FSP Bluestorm2 400) a hűtő fölött szív, úgyhogy a proci passzívan is 35-40 fokos.Orlin:
Esetleg nincs ismerősöd aki otthon van ebben? Mert ha ennyire nem vágod inkább szólj valakinek aki megcsinálja, és elmagyarázza közben a dolgokat... Modjuk ha nem állítasz feszt akkor kicsi az esély hogy végleg elronts valamit max úgy elállítasz dolgokat hogy utána már nem bootol és setupig se jutsz el. -
gs20
tag
90fok?
Ez biztos? Nem ott kapcsolna le? Mert az nagyon durva lenne, asszem annyi a barton MAX megengedett hőmérsékklete (de lehet csak 85
). Ha tényleg annyi akkor nézd meg a hűtőt jól felfekszik e, pasztázd újra, illetve csekkold le hogy tényleg a 2600+nak megfelelő beállításokkal megy-e. Bár ha tényleg ilyen meleg, szvsz hűtő probléma lesz, vagy félremér a lap. Pasztázd újra, nézd meg jól felfekszik e a hűtő, aztán indítsd el, és tapogasd a bordát hogy milyen meleg. Nekem a 2500+ 35-40 fok között megy...
-
gs20
tag
Sziasztok!
Abit NF7-es lapom van a 2500+ Barton alatt, és winfosból szeretném a procifeszt állítani. Van erre valami progi?
Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest