Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuffxy
csendes tag
válasz
(Bundás) #4064 üzenetére
Volt egy kis problema vele, lefagyott es mikor ujrainditottam ujra lefagyott, es ezt egymas utan tobszor a hdd kattogasa mellet, ez utan mar nem bootolt be hanem kiirta, hogy hianyzik valami windows file, ujra akartam rakni a wint de nem lehetett belepni a biosba se, ekkor jott a szerviz, mert meg van szervizgaranci a gepre. A szervizben nem tudom mit csinaltak de most mar megy csak ezzel a hibaval. Szerintem a szervizben volt egy bios update, de nem tudom pontosan mit csinaltak csak annyit mondak ''Nallunk ment a gep'' pfff...
A kondik nincsnek felpuffadva, aramingadozast nem vettem eszre, a tap egy 450 w os Rexpower markaju tap. A Sarkazas az mit jenelnt ?nem vagyon nagyon szaki ebben a temaban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest