- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Van egy giga g1 sniper a88x lapom, benne egy a10 6700, 2x4gb Hyperx fury 1866mhz,Asus r7 260x dcIIoc 2gb. No a procit vhogy felhuztam 4.3ra feszt nem állítottam de stabil,ez így jó? ram 1866on megy,ezen lehetne húzni? Ill Aida mutatja az integrált kártyát meg az r7et is és abból ugyan úgy elveszi a ramot ami bevan neki állítva, vágom hogy azért mert mind2re van allitva, de nekem ez jó? Vagy felesleges? Már mint hogy teljesítménybe javít vmit vagy nem, potyara eszi a ramot xD köszi előre is
-
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Van egy Gigabyte G1 Sniper a88x alaplapom, 2 gondom lenne vele, egyik hogy ha hátra csatlakoztattom az integrált hangra az erősitőt jack-el akkor recseg torzit a hang vele, ha 1-esen ha 2-esen van a lapon a kapcsoló, előlapi kimeneten jó. a mássik hogy a zöld led csíkot hogy tudom világitásra bírni? kapcsolókat próbáltam, biosba be kapcsolva, de nem világít. köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Synology NAS
- Autós topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest