Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
CUDA-t és Intelt támogatót (2500K + GTX560 kb. 28p volt egy másfél órás film divxizálása, a mostani konfigommal 4 és fél óra
), AMD funkciókat nem (most legalábbis AMD VGA-m van, és semmire nem jó ebből a szempontból). Nagyon hiányzik az ATT XCodere, amely a leggyorsabb általam valaha is kipróbált kódoló volt, de sajna már nem telepíthető az ATT, így a kódolója sem működik.
Borokafa: Sehol nem állítottam, hogy az áramerősségnek ne lenne köze a fogyasztáshoz.
Vartanus: Igen, erre értettem. Az A10 sem négymagos, meg az i3 sem (ahogy az i7 sem 8), az AMD viszont e téren behozza az Intel sebességelőnyét, éppen a HT gyengébb hatásfoka miatt. Sajna attól még minden tesztben az látszik, és magam is azt tapasztaltam, hogy az Intel sokkal jobban túlhajtható, ezért jönnek ki nagyobb különbségek is az ún. összetett tesztekben.
Amúgy lehet, hogy mire összejön a pénz, már lesz Kaveri és Haswell is.
Az idle feszeket mindenkinek köszönöm, de jó lett volna valami fogyasztási érték is. Tudom, hogy az Aida64 nem hardveres mérés, de nálam elég szépen "becsülte" a fogyasztást, gyári értéken pl. pár tized eltéréssel hozta a gyári TDP-t full terhelésen.
-
stratova
veterán
Miklós az aranytojást hozó sas, de azért megemlékeznék frescho kolléga szokásosan minőségi tesztjéről a nagytesóról.
-
MiklosSaS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest