- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
válasz
solfilo #16177 üzenetére
FULL RESPECT!
Köszönöm a figyelmed, a korábbi hozzászólásomba valóban igyekeztem mindent beleírni.
Az 5800K ára az általam kedvelt (tudom, hogy nem a legolcsóbb) lelőhelyen 27k, a 6790K ára 30k. Ha érdemes (volna) ki is fizetem a felárat.
A RAM Kingston HyperX 1600 2x4GB KIT. A cserére most éppen volna lehetőségem minimális anyagi ráfordítással, mert a sógoromnak gépre volna szüksége és neki mindegy honnan szerzi be.
Mennyi RAM az indokolt ebbe a gépbe? Akár 4GB is elég? Ha a 4 vagy 8 GB nem 1600-as hanem 1866-os, hol venném észre?A csere után összességében az élményindex várhatóan melyik része lesz a legalacsonyabb?
A mostani gépemben (Intel G620-as integrált vga-val) az aero 3D vagy mi a túró a legalacsonyabb. Fölöslegesen egyik részegységet sem fejleszteném az égbe, inkább egyenletes teljesítményű legyen a teljes gép. -
konci79
őstag
válasz
solfilo #16177 üzenetére
Ha csak az apu lesz akkor van jelentősége a ramnak , árban nem sok különbség van ha vesz 2x4 gb 1600-ast vagy 2133-ast(nekem 19800 volt a 8gb teamgroup 2133).
De érezhetően jobb a gyorsabb memóriával,tapasztalatból mondom.Ezen a szinten számít,pl nem mindegy hogy 25-30 az fps vagy 35-40 pusztán csak a gyorsabb memória használatával...80-nál azt mondom nem számítana de itt igen.
De alkalmazások,programok stb. mindenhol érezhető .
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft