Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Oliverda #13108 üzenetére
Pont a legjobb referencia, amely az alapvető számítási képességeket méri, és nem befolyásolja más (minden más program saját preferenciái szerint használja az erőforrásokat), ráadásul az AMD saját programja, ha tehát valahol ki kellene jönni az AMD szolgáltatásainak, az ez.
Ha nem tudod, hogyan kell kikapcsolni a turbót (bármely lapon), asszem fölösleges a további társalgás.Kroni1: Ez a lap bőven meghajtja a procit, a "CPU-throttling"-ot pedig MINDEN konfignál a legelső dolgom kikapcsolni.
Mint említettem, lehet olyan alkalmazás, amely kihasználja a turbót (de elméletileg az is kisebb hatásfokkal), de ha alapból a proci teljesítményét nézem, nálam lassított.
Igen, van aki pusztán azért kapcsolja ki. Elég sok emberrel beszéltem friss re-AMD-izált koromban, éppen a turbo miatt, és magam sem akartam hinni, hogy ki KELL kapcsolni (hosszú Inteles évek után), de beláttam, mert leteszteltem mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest