Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házi hangfal építés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
troszti #1090 üzenetére
Szerintem igen,de mérni kellene,mindig az a biztosabb.Gyártó oldalán ott van pontosan mekkora,leülsz egy vonalzóval,csinálsz egy kockát mondjuk ezekkel az értékekkel és odarakod kb középre,gyorsan kiderül,de a tx3 nem egy olyan batár ami mellett ne férne el egy magasabb borda,szerintem még ki se lóg nagyon a foglalattól.Arról nem beszélve hogy felszerelhető a venti a másik oldalra is,de hát akkor a házba marad a meleg sajnos.Nekem egy tx2 hűtő volt az a8-3870k procimon,amikor rápakoltam még egy ventit ami szívta róla pluszba hihetetlen módon megtáltosodott,nyertem vagy 8fokot vele és kiűztem totálisan a meleget a házból.Igazi otthoni csináld magad hűtés volt,nagyjából hozhatta a tx3 szintjét már azzal,ami több mint elég volt tuning nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest