Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Srácok, segítsetek!
Vettem irodai gépnek egy Giga GA-945GCMX-S2 lapot, integrált videóvezérlő van rajta (Intel 950), de ha belövöm a képet 1280*1024-re (ami a natív a tft-n), olyan, mintha "szellemképes" lenne... Elég szar a kép, nem hiszem el, hogy ennyit ne bírna egy integrált cucc... Kábelhiba, monitor, driver kizárva, kipróbáltam egy E4300-assal, azzal is szar volt, szal nem a proci gyenge... 1950Pro-val kitűnő a kép, és nem a lap szar, mert visszavittem már egyet, ez a második lap, de ez is ugyanazt csinálja... Segítsetek kérlek, tudom, hogy nem ez a jó topik, de a többi integráltas mind halott... Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest