- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0
csendes tag
Aki tud mondja meg mi baja van a gépemnek !
amd 2600+ barton asus alaplap....
és a videókártya ... eddig geforce volt de most valamelyik okos ember azt mondta cseréljem le és megtettem, ez volt a probléma vettem egy ATI RADEON 9600xt-t
és amikor elkezdek jáccani pl az NFSU2-vel egy pár percen belül kidob a windowsba és ennyi . nem ír ki semmit se csak egyszerűen kidob és ugyanezt csinálja a half- life -nál is.
na most akkor újraraktam minden xart és akkor is ! mi lehet a baj ? nem kompatibilis esetleg a videokártya az alaplappal vagy vmi ilyen?
várom a kiválóbbnál kiválóbb ötleteket !
a legjobb tanácsadok között egy nokia mobiltelefont sorsolunk ki! -
pr0
csendes tag
Aki tud mondja meg mi baja van a gépemnak !
amd 2600+ barton asus alaplap....
és a videókártya ... eddig geforce volt de most valamelyik okos ember azt mondta cseréljem le és megtettem, ez volt a probléma vettem egy ATI RADEON 9600xt-t
és amikor elkezdek jáccani pl az NFSU2-vel egy pár percen belül kidob a windowsba és ennyi . nem ír ki semmit se csak egyszerűen kidob és ugyanezt csinálja a half- life -nál is.
na most akkor újraraktam minden xart és akkor is ! mi lehet a baj ? nem kompatibilis esetleg a videokártya az alaplappal vagy vmi ilyen?
várom a kiválóbbnál kiválóbb ötleteket !
a legjobb tanácsadok között egy nokia mobiltelefont sorsolunk ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest