- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lényeg, hogy nForce2-es legyen, meg ne noname.
-
Tigerclaw
nagyúr
A sima K7S8X-et nem ismerem, nekem az K7S8XE van. Talán annyi a kölünbség, hogy ez már támogatja a 400MH-es memókat a SIS748-as chip miatt, a simán SIS746 van és csak a 333 memókat támogatja. Ez se egy tuningalaplap ahogy írtam, de nálam stabilan viszi 11x200MHz-en (2200MHz) a barcit.
Ha az ajánlott ASROCK lapok nem tetszenek, úgy emléxem, hogy az ABIT NF7 volt anno a tuningkirály, de nem tudom hogy kapható-e még bármilyen revízióban. -
Dilikutya
félisten
válasz
wassermann #14 üzenetére
Előnyösebb, ha az órajelet az FSB növelésével emeljük. Gondolom, nem kell részletezni, miért.
-
Dilikutya
félisten
Amondó vagyok, akinek fogalma sincs, hogy az AMD-nél a tipusszámozás mit jelent, az inkább ne tuningoljon, mert csak szidni fogja az édes anyját aki azt mondta, hogy megy az a proci 3200-őn. Ja bocs, 3200+ az ugye, és nem 3200MHz.... nagyokat fog majd pislogni, amikor az alapból 1833MHz-en járó Bartonja hirtelen 3.2GHz-re belőve fény és hangjelenség következtében elszublimál
-
BluEyes
őstag
Szerintem lemaradtál egy kicsit. Manapság már nem érdemes tuning miatt befektetni k7-be. Amit alaplapra meg extra hűtésre költenél + a bartonod ára nagyjából fedezi egy használt 3200+ árát. És ez tuti megy annyit, egy 2500+ meg nem törvényszerűen, és ha megy is, nem biztos hogy stabilan teszi. De ön tuggya, miszter.
-
kraftxld
félisten
Abit AN7
Tőlem meg is veheted 15 ezerért -
Kurcy
tag
nekem egy ashrock K7S8X -em van és azt akarom lecserélni ! Azt mondja a fáma hogy nem naon lehet tuningolni és az nekem GRRR!!!
-
Kurcy
tag
Honnét tudom meg azt hogy superlokkos a procim?? van valami progi ami megmutatj??
-
Mania
senior tag
ASUS A7N8X-X
MSI K7N2 Delta -
wassermann
addikt
A maximumot egy ASUS A7V880-al is simán ki tudod hozni belőle. Az össze feszültség és sebesség állítható a BIOS-ban. Szorzó persze csak akkor, ha nem ''superlock''-os. Ja és a persze lényeg, hogy a lapon minden földi jó fellelhető...
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
na mondjuk bartonos, bartonhoz alaplapos, bartontuningos topikkal egész nagy folyókat is tudnánk rekeszteni. de a 3.2giga az
én inkább 3200++ra tippelek, az meg Bartonnál nem is olyan sok.
-
Vangelis
félisten
k7s8x--is jó nekem volt és ment...van vagy 6k a boltban.
-
Kurcy
tag
Keresek egy nem túl drága de megfizethető alaplapot 2500as bartonhoz ! Szeretném a processoromból kisajtolni a maximumot ami a hírek szerint 3,2 giga stabilan! Nahh ehez keresek egy alplapot ami nem túl drága és lehet és szereti a tuningolásokat!
Adjatok tippeket és érveljetek !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest