- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
ha csak 03 fagy akkor nincs baj, az Janesznál és nállam is sokkal tovább bírta a tuningot -ott is lefutott ahol a 05 már nem- ezért én inkább a 3dmark05-öt mondom hogy nézegesd hogy stabil-e...
Jah és 1.65V-ig/1.55+8.3%/ bártan emelheted szerintem a feszt
De mindemellett azért nézz meg 1-2 játékot is azok is fontosak, bár ha 3-4x lefut a 05 akkor már más se nyafog
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
elküldöm mailben mindkettőt!!
szerintem kicsit jobban megy a cucc az 1.55b-val de abban idióta módon van jelölve a procifesz ugyanis nem egyszerűen 0,05 lépésekben tudod emelni 1,7voltig hanem 1,55v a max amit tudsz adni simán és %-onként tudsz még emelni rajta....de így is ugyanaz a végeredmény nemtudom mi értelme volt ennek....tehát alapfesz+10%=1,65v
ja most nézem,hogy 1.52 nincs meg nekem letöröltem véletlenül a multkor....de az 1,55b megvan...és az jobb is... -
Janesz
őstag
2700-at itt a lakásban is megy egyszerűen úgy,hogy szorzó 10-en fsb pedig 270-en van....procinak 1,55+10% feszt adok (1,7v) de ekkora tuning már csak az 1.52 béta vagy 1.55 béta biossal megy...a gyári 1.4-essel még 2500-at sem ment a procim....
sajna az 1mb kesses procik nem nagyon húzhatók rommá...legalábbis nagyáltalánosságban mondom,hogy nem húzhatók annyira mint az 512kb kessesek...de egy próbát megér.... -
stgellert
aktív tag
Írj, ha az segített neked, nekem az alaplap doksija írja, hogy a ramokat a magasabb órajelhez csak párban szabad berakni, 1 master bank, 3-as masterbank (a 2-4 a slave). Ha hármat teszek be, akkor a két azonos órajelű megy az 1-3ba, a maradék meg a 2-be, de akkor nincs magasabb órajel (asus p800).
-
Janesz
őstag
vegyél ki egy ramot és láss csodát....(tudom mert én is kipróbáltam 3 rammal és akkor visszaosztotta a ramokat 333-ra és hiába volt benne több ram mivel aszinkronban ment és nem is olyan magas órajelen igy még roszabb volt mint 2 rammal!!
de amúgy a leírásában a lapnak benne is van,hogy ha 3db 2 oldalas memót teszel be akkor csak 333-on fog menni mindegyik... -
Janesz
őstag
A64 procikank beépített memóriavezérlője van és éppen ezért 200,166,133,100 mhz-es osztók vannak benne gyárilag ha bármelyikre teszed és emeled az fsb-t arányosan emelkedik ez is...pl ha a ram osztót 100-ra teszed és a proci fsb-t pedig mondjuk 300-ra akkor a ramod 150-en (vagyis mivel ddr ezért 300mhz-en fog menni!!) remélem érthető voltam...
-
Janesz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest