Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrisz
tag
Van különben valakinek már tapasztalata 939-es lapokkal meg az új, 939-es 3000+-okkal?
-
Petrisz
tag
Sziasztok!
Kezdek örülniÚgy néz ki, hogy lassan idehaza is elérhetőek lesznek a 939-es cuccok
Lassan talán pénzem is lesz rá
Kérdésem: AMD64 3000+-hoz néznék alaplapot. Nekem az nForce 3 250 Ultra chip jobban bejön főleg amiatt, hogy a gigabit LAN nem a PCI-t foglalja, és van hardveres firewall, ami meg a CPU válláról emel le, plusz nem kell újabb potenciálisan bugos szoftvert futtatni tűzfalért a gépen. Namost 939-esben nincs nForce-szos ASUS, émmeg eddig mindig ASUSt használtam, és nem bántam meg sosemPlusz ASUS A8V Deluxe-ből a Rev 2.0-át ajánlják, és ki tudja, ez mikorr ér kishazánkba. Az MSI jónak tűnik, és az A64 klub alapján a 754-es MSI tulajok elégedettnek tűnnek. Aggodalmaim leginkább az alaplap design-ja miatt vannak. Bővebben: link Szeretnék ugyanis effektív és halk hűtést, ahol lehet, passzívat. Nem tervezek tunningolni, a stabilitás jobban érdekel, meg a mai alkalmazáshoz azért az A64 3000+-ban van elég kraft.
Kérdések:
- Aktív nForce3 250 Ultra chip hűtést le lehet cserélni passzívra? Úgymind ugye lehet kapni erre profi passzív hűtést, és nem kell hozzá pajszer, hogy az eredetit leszedjem és plusz követelményként még el is fér?
- Még nem olvastam utána videokártyáknak, de valami, az aktuális csúcsmodellnél eggyel gyengébb nVidiát szeretnék. Úgy sejtem, hogy azokon erős és hangos aktív hűtés van. Le tudom cserélni valamilyen profi passzív hűtésre, ami mellett elfér egy nagy ThermalRight CPU hűtés is? Nem vagyok Zalman fan, más is jó, de azt tudom, hogy egy passzív Zalmannak nincs elég hely.
Üdv,
Petrisz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged