Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrisz
tag
Sziasztok!
Kezdek örülniÚgy néz ki, hogy lassan idehaza is elérhetőek lesznek a 939-es cuccok
Lassan talán pénzem is lesz rá
Kérdésem: AMD64 3000+-hoz néznék alaplapot. Nekem az nForce 3 250 Ultra chip jobban bejön főleg amiatt, hogy a gigabit LAN nem a PCI-t foglalja, és van hardveres firewall, ami meg a CPU válláról emel le, plusz nem kell újabb potenciálisan bugos szoftvert futtatni tűzfalért a gépen. Namost 939-esben nincs nForce-szos ASUS, émmeg eddig mindig ASUSt használtam, és nem bántam meg sosemPlusz ASUS A8V Deluxe-ből a Rev 2.0-át ajánlják, és ki tudja, ez mikorr ér kishazánkba. Az MSI jónak tűnik, és az A64 klub alapján a 754-es MSI tulajok elégedettnek tűnnek. Aggodalmaim leginkább az alaplap design-ja miatt vannak. Bővebben: link Szeretnék ugyanis effektív és halk hűtést, ahol lehet, passzívat. Nem tervezek tunningolni, a stabilitás jobban érdekel, meg a mai alkalmazáshoz azért az A64 3000+-ban van elég kraft.
Kérdések:
- Aktív nForce3 250 Ultra chip hűtést le lehet cserélni passzívra? Úgymind ugye lehet kapni erre profi passzív hűtést, és nem kell hozzá pajszer, hogy az eredetit leszedjem és plusz követelményként még el is fér?
- Még nem olvastam utána videokártyáknak, de valami, az aktuális csúcsmodellnél eggyel gyengébb nVidiát szeretnék. Úgy sejtem, hogy azokon erős és hangos aktív hűtés van. Le tudom cserélni valamilyen profi passzív hűtésre, ami mellett elfér egy nagy ThermalRight CPU hűtés is? Nem vagyok Zalman fan, más is jó, de azt tudom, hogy egy passzív Zalmannak nincs elég hely.
Üdv,
Petrisz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest