- BIOS frissítés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Hol találhatok olyan táblázatot melyben az szerepel, hogy mekkora feszültség kell a különböző AMD prociknak??? Elsősorban a 333FSB-s 2600+ TbredB adata érdekelne! AMD honlapot már böngésztem, de nekem az kész káosz...
Előre is köszi! -
Zsiba
senior tag
Nos, lehet, hogy mégsem cserélem be a procit... Ugyan az alaplapom papíron csak 266 MHz FSB-s procit támogat, és eredetileg csak 2000+-osnak volt hajlandó felismerni a 2600+-ost, az fsb 166-ra állítva simán felismeri 2600-asnak és frankón megy is. Egy gondom van, ilyenkor a Ramomat veszi vissza. Hiába állítom a DRAM clock-ot 133 MHz-re, ez nem tetszik neki és 333-as PC2700-as ramként ismeri fel a 2100-ast. De persze így már nem bír elindulni a gép.
Ha viszont ''By Speed''-re van állítva a DRAM Clock, akkor PC1600-nak ismeri fel, ami 250MHz-en fut... Tehát majdnem PC2100 (266), de mégsem...
Ez így végül is nem olyan nagy veszteség, de azért van egy kérdésem! Esetleg ha van valakinek tapasztalata akkor leírhatná.
Az Epox 8KHA+ az egy KT266A-as alaplap. Vajon bír menni gyári PC2700-as ramokkal??? Ugyanis a fenti tapasztalatok után az a gyanú merült fel bennem, hogy talán igen, de sajnos nem áll módomban ezt letesztelni! Kérem aki tud segítsen! Köszi! :) -
Zsiba
senior tag
senki???...
-
Zsiba
senior tag
Kérem aki tud segítsen! Már az alaplap könyvet is átbujtam, de nem lettem okosabb.
-
Zsiba
senior tag
Üdv!
Én is segítséget kérek! Epox 8KHA+-os alaplapba most tettem be 2600+-os processzort, de az istennek nem akarja felismerni! Állandóan 2000+-t ír ki! Hiába állítom át a szorzót, mindig, visszaállítja 12.5-re felismerésnél. A BIOSBA lépve viszont ott van az általam állított szorzó...
Mi lehet a gond, mit kell még átállítani??? BIOS guruk előnyben!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- BIOS frissítés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest