Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Samsung Galaxy S WiFi: reszkess, iPod Touch!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Hol találhatok olyan táblázatot melyben az szerepel, hogy mekkora feszültség kell a különböző AMD prociknak??? Elsősorban a 333FSB-s 2600+ TbredB adata érdekelne! AMD honlapot már böngésztem, de nekem az kész káosz...
Előre is köszi! -
Zsiba
senior tag
Nos, lehet, hogy mégsem cserélem be a procit... Ugyan az alaplapom papíron csak 266 MHz FSB-s procit támogat, és eredetileg csak 2000+-osnak volt hajlandó felismerni a 2600+-ost, az fsb 166-ra állítva simán felismeri 2600-asnak és frankón megy is. Egy gondom van, ilyenkor a Ramomat veszi vissza. Hiába állítom a DRAM clock-ot 133 MHz-re, ez nem tetszik neki és 333-as PC2700-as ramként ismeri fel a 2100-ast. De persze így már nem bír elindulni a gép.
Ha viszont ''By Speed''-re van állítva a DRAM Clock, akkor PC1600-nak ismeri fel, ami 250MHz-en fut... Tehát majdnem PC2100 (266), de mégsem...
Ez így végül is nem olyan nagy veszteség, de azért van egy kérdésem! Esetleg ha van valakinek tapasztalata akkor leírhatná.
Az Epox 8KHA+ az egy KT266A-as alaplap. Vajon bír menni gyári PC2700-as ramokkal??? Ugyanis a fenti tapasztalatok után az a gyanú merült fel bennem, hogy talán igen, de sajnos nem áll módomban ezt letesztelni! Kérem aki tud segítsen! Köszi! :) -
Zsiba
senior tag
senki???...
-
Zsiba
senior tag
Kérem aki tud segítsen! Már az alaplap könyvet is átbujtam, de nem lettem okosabb.
-
Zsiba
senior tag
Üdv!
Én is segítséget kérek! Epox 8KHA+-os alaplapba most tettem be 2600+-os processzort, de az istennek nem akarja felismerni! Állandóan 2000+-t ír ki! Hiába állítom át a szorzót, mindig, visszaállítja 12.5-re felismerésnél. A BIOSBA lépve viszont ott van az általam állított szorzó...
Mi lehet a gond, mit kell még átállítani??? BIOS guruk előnyben!
Előre is köszi!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung A17 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest