- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Egész este evett a fene mert valami RECEGETT a gépemben, na mindegy mondom, most nincs idegem szétszedni megint, biztos beszart valamelyik ''csendesítő'' venti. Ezzel elvoltam néhány napig, mígnem meg nem pillantottam egy szintel lejjebb az öcsémet aki nagyon fogta a fejét. Rögtön visszaemlékeztem, hogy a ezt a fejfogást már mintha láttam volna, kb a recegés kezdetével egy időben. Mindegy mondom, majd mongya ha van valami, ülök vissza a gép elé. Addigra már mindenféle magas hang is vegyült a recegés mellé és a vinyó is akadozott néha, a floppy-kat meg nem olvasta a gép. Na mondom, csinálok már néhány mentést - lévén szó komoly fejlesztő gépről - biztos ami receg. izé ziher.Az öcsém odalent közben már négykézláb mászott, de még mindíg nem szólt semmit. A CD-k persze nem sikerültek és mintha finom por vagy szőr??? lett volna rajtuk. Hát nem mondom ráférne egy takarítás erre a ''gépteremre''. 2 nap múlva megszűnt a recegés.... Öcsém lógó orral jön haza a bótbül, fekete szalag a gallérján.... Te Ge... Nem láttad a hörcsögömet?
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- SSD kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest