Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Androidos appokat hivatalosan letölteni csak az Amazon Appstore for Android oldalról lehet de sajnos nem elég csak regisztrálni olyan fiókra van szükség amivel lehet vásárolni. Én próbáltam telepíteni az Android Marketet de nekem nem sikerült állandóan az Amazon oldalra terelt. Mind1 hogy ingyenes az adott program akkor is meg kell adni bankkártya számot. A böngészőn keresztül le lehet tölteni apk fájlokat amit egyből telepíthetünk is. Nagyon durván néz ki az Angry Birds ekkora kijelzőn és ilyen hardveren.

Ebook közül a proc kiterjesztést kezeli a legjobban mondhatni hibátlanul, a TXT és Doc kiterjesztéshez a QuickOffice programon keresztül tudunk hozzáférni. Sajnos a QuickOffice korlátozott tudású viszont a QuickOffice Pro fizetős. Elvileg több funkció csak a Pro változatban érhető el mint pl az RTF kiterjesztés kezelése és talán az olvasott dokumentumon belül az oldal megjegyzése bezárás után. Még ismerkedem a Fire-al de jó lesz ez.Egy gyors teszt Antutu Benchmark v2.4.3-al:

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Robotporszívók
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest