- Dell notebook topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Androidos appokat hivatalosan letölteni csak az Amazon Appstore for Android oldalról lehet de sajnos nem elég csak regisztrálni olyan fiókra van szükség amivel lehet vásárolni. Én próbáltam telepíteni az Android Marketet de nekem nem sikerült állandóan az Amazon oldalra terelt. Mind1 hogy ingyenes az adott program akkor is meg kell adni bankkártya számot. A böngészőn keresztül le lehet tölteni apk fájlokat amit egyből telepíthetünk is. Nagyon durván néz ki az Angry Birds ekkora kijelzőn és ilyen hardveren.

Ebook közül a proc kiterjesztést kezeli a legjobban mondhatni hibátlanul, a TXT és Doc kiterjesztéshez a QuickOffice programon keresztül tudunk hozzáférni. Sajnos a QuickOffice korlátozott tudású viszont a QuickOffice Pro fizetős. Elvileg több funkció csak a Pro változatban érhető el mint pl az RTF kiterjesztés kezelése és talán az olvasott dokumentumon belül az oldal megjegyzése bezárás után. Még ismerkedem a Fire-al de jó lesz ez.Egy gyors teszt Antutu Benchmark v2.4.3-al:

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 11" M5 256GB + Apple Care+
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest