Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• romeozor

csendes tag

Hali,

Bár ahogy nézem itt többnyire bütykölés megy, remélem azért segítetek általánosabb témában is :)

Régi álmom egy frankó e-olvasó és bár van egy Galaxy Tab 8.9-em, nem igazán nőtt a szívemhez ilyen téren. Mivel amazonéknál alapvető a könyvek árusítása, ezért gondoltam az ő tablet termékük ideális lenne.

Konkrétan a Kindle Fire HDX 7" modellt néztem ki, 169 GBP lenne valami "Special Offers" keretében (179 anélkül), ami gondolom azzal jár, hogy szénné bombáznak reklámokkal.

Kérdésem az lenne, hogy működőképes-e a készülék kishazánkban. Azt nem gondolom, hogy bármilyen beépített videó szolgáltatás elérhető volna, de azok nem is érdekelnek. Azért a kíváncsiság kedvéért, van itthon is elérhető szolgáltatás?
    Könyvek illetve képregények volna a fő csapás. Ezekkel vannak tapasztalatok?
    Zene vásárlással tapasztalatok? Más (windows/phone) eszközre vannak erre lejátszó alkalmazások?

Ezen kívül aksi idle ideje érdekelne még. Jó volna ha pár napnál tovább bírná, mert szegény Galaxy 3 nap után megadja magát, ha elfelejtem kikapcsolni a wifit, szinkronizálást stb. (biztos van okos megoldás erre is, de nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni)

Új hozzászólás Aktív témák