- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Ernesto78 #91 üzenetére
Ott kezdjunk, hogy a tukrozest felejtsuk el, bohozat. Plane igy a 21. szazad derekan. Jo dolog ha gyorsan ki akarod dobalni a hetvegi kepket a csaladnak/haveroknak a tv re a nappaliban. Masra nem.
Alant leginkabb legalis tartalom fogyasztasi lehetosegekrol irtak/irtatok amik, az en elkepzelesemmel -a modern tartalom fogyasztasrol- sajnos a mai napig nem talalkoztak. Igy marad a szurke zonas, amiben tokeletes eszkoz ez a stick. Jelenleg ar/ertek aranyban verhetetlen (a FTV box 2m elhalalozasa utan.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Ernesto78 #93 üzenetére
Haat, nekem volt mi box m, nem az S hanem a sima 3s. Eletem egyik mellefogasa volt, nem ajanlom, probald be helyette a a 4k s sticket, nem egy nagy tetel.
technikaialg mindent tud, ami alapvetoen szukeges,sot!! mind a hw mind az sw (ez nem ondhato el a mi boxrol),
es tulkeppen minden szolgaltatas elerheto vele. -
tomigonzo
aktív tag
válasz Ernesto78 #100 üzenetére
Nekem wifi-vel nincs problémám. Elég jó minőségű streamek el is szépen fut. Router és sticket egy helységben vannak. De az emeleti sticket sem tudok nagyon panaszkodni bár azt ritkábban használom. Szóval szerintem próbáld meg eloszor nyugodtan simán wifivel. Ennek már sokkal jobb mint az előzőekben persze jó wifi router nem árt
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Ernesto78 #104 üzenetére
ttamas: nem fogtal ki rosszat, hanem az elozo generacionak valoban annyival gyengebb a wifis resze (az elsonek meg meg szarabb(bocs) volt, abbol nekem 2 ment is vissza), a stick gen 2 mar jobb volt, de igazabol ez a 4ks sikerult wifiileg jol, amig boxom volt az ofkorsz kabellel volt bekotve (raadaskent annak kb stick2 kategoriaju wifije van),
ernesto: vlc t es egyeb lejatszot is tudsz telepiteni, amelyik alkalmes (tudtommal vlc pl igen) ezekre azzal menni fog, kodi mindent (is) visz (milyen router ami 120ezerbe (~400juroba) faj)
es a mai szuper hir:
http://www.aftvnews.com/official-youtube-and-youtube-tv-apps-from-google-are-coming-to-amazon-fire-tv-devices/?fbclid=IwAR1QFfOUxKMWQhXGWe2YhddGu9J3316UnykaFUOykkPk-5XpixlGMmtIg-cismet osszeborult a gugli meg az amazon igy lesz oficial youtube app (is) Fire tvn, meg lesz youtibe tv is, raadaskent YT Kids is (mar csak a gugli play kompatibilatast kellen megoldanies akkor no limit van, megha sideloadolni kenyszerulunkis par dolgot
-
ttamas
tag
válasz Ernesto78 #108 üzenetére
Én négy éve használom az első generációtól kezdve kodival ls nassak, megsem fordult a fejemben, hogy váltsak, mindig csak az újabbat vettem meg.
Lehet kínából rendelni olcsóbbat, más típust, de én használni szeretem, nem szenvedni vele.
A bt távirányító nagyon jó, minden működik vele, erre mér rárakták a hangerő szabályzót és a ki/bekapcsoló infrát is, nagyon közel van a tökéleteshez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs