Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz nfsu17 #9414 üzenetére

Nos nem tudom, azt sem, hogy mi az a quietvoid. Mivel az eredeti hozzászólás alapvetően frissítéssel kapcsolatban íródott én úgy gondoltam, hogy a telepített verziót frissíti. Bár tény, hogy dobott több verziót is, nem is nagyon nézegettem mert egyből megakadt a szemem a 21.1-en, amiről tudtam, hogy Omega-ból ez a legfrissebb és telepítettem.
    Most feltelepítettem a 21.1-re is a kodi android installer-t és ismét elindítva azt, nem látom, hogy a Kodi "típus"-on, a verziószámon, állapoton (alpha, beta) és azon kívül, hogy mindegyik armeabi-v7a, írna bármilyen járulékos információt, pl, hogy quietvoid vagy se, jelentsen ez bármit is. Gondolom akkor valamilyen releaser-ről van szó, de akkor miben tér el ez a verzió a nem quietvoid-től?
    De OK, lehet, hogy akkor ez volt a gond.

A log-ra vonatkozóan, így most már megy az export :) A LibreELEC alapján azt hittem ez valami gyári beépített funkció. Nem vagyok egy tapasztalt Kodi-s, tény, hogy ismerem már nagyon rég óta, még XBMC kora óta, de sohasem használtam huzamosabb ideig, talán nagyon rég, de akkor sem mélyedtem el benne igazán.
    A log fájlok jöhetnek esetleg? :)

Új hozzászólás Aktív témák