- Dell notebook topic
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz #53667584 #540 üzenetére
mailboxde továbbküldő szolgáltatással amazon.de -ről.
Regisztrálsz mailboxde.com oldalon, a saját postázási címedet és telefonszámodat megadva náluk.
Utána ők elküldik levélben is, hogyan rendelj hozzájuk. Meg persze a webes felületük accout - my address részen is írja, hogy milyen címre kell rendelni.Ezt felviszed amazonon szállítási címkként. Az amazon ki akarja javítani, szóval végül valami ilyesmit enged megadni [kép]
Mailboxde.com GmbH
Sajat Neved id {azonosító számod}
äußere Weberstr 57
02763 Zittau
GermanyHa amazonon meg akarod úszni a német postaköltséget (~7 euro), akkor aktiválhatod a prime membership trialt. Ha lemondod rögtön, akkor is egy hónapig él.
A mailboxde címére megérkezik kb 1 nap alatt az amazonos csomag. Emailben erről értesítenek és a webes felületen is megjelenik.
Ott egy ürlapon megadhatod, hogy indíthatják a továbbküldést és hogy stimmel-e a címed meg mi legyen a csomagra írva. Kiválaszthatod a futárcéget, ott a legolcsóbb a gls. A kezelési költséggel és a futárdíjal (úgy emlékszem ezt összesítve írja már választáskor) feltöltöd a mailboxde egyenlegedet. Nekem 9.33 futár + 2.95 kezelés = 12.28 euro lett a végösszeg.
És hamarosan küldik is tovább.Az esetemben szerdán rendeltem amazonnál. Csütörtökön 11 körül megérkezett a mailboxde-hez, délre kifizettem. Éjjelre már felvette a gls, péntek éjjel a cshekhez ért, vasárnap éjjel alsónémedibe. Hétfőn -ma- 11 után megérkezett a gls futár hozzám. Felhívott ellőtte pár perccel, hogy a címen át tudja -e venni valaki.
Mivel kollégának is kellett egy, így felezni tudtuk a díjat, a két darab összesen 2x34.99 + 12.28 = 82.26 lett (azaz egy 41.13-ra jött ki)
(#542) nxferenc
a postaköltséget se felejtsd el hozzáadni ebay esetén. Ha usából rendeled, akkor meg a szállítási költséggel együtt már lehet a vámosok áfát is fizettetnek vele.(#544) devil-k
a félreértés elkerülése végett, a youtube premium membershipre gondoltam abban a kommentben, nem a prime membershipre De gondolom a smart youtube is jól működik, csak abban nincs így integrálva a plusz szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest