Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz sb #3865 üzenetére

nincs melléírva, hogy hdr. Ahogyan már korábban beszétük, az új mozifilmekből, amelyek 23.97 fps-sel vannak fenn, azokból 1920x1080 -as felbontás és felfelé a h265 az HDR10-es.
    A Dolbi vision van külön kiírva csak nagyobb felbontáson. Ezeknek kell hdcp2.2, anélkül nincs kép. [kép] [kép]

Az 1920x816 (vagy más, nem 1080 soros) és kisebb h265 az sdr. Nem hdr képernyővel ez a max felbontás a hivatalos appban. [kép]

Nekem a sima 4k stickkel megy továbbra is jól a kodi 19.3 és az addon. [kép] [kép]
    Persze, mivel a kijelzőm nem hdr, így a dv az túl világos. A hdr10 viszont jó úgy, ha a stick display menüjében a dynamic range settings részen always hdr-t választok (az elnevezése félrevezető lehet, mert a kiválasztás oldalán más úgy írja a magyarázatot, hogy akkor hdr, ha a képernyő is tudja. Szóval lehet így működik az addonnal a konverzió). Adaptív módban sávok vannak, mert sdr-ként akarja lejátszani a hdr tartalmat.

Ettől persze előfordulhat, hogy a 4k max stickre jött valami zavaró update vagy más ok miatt nálatok más. Azt tudom, hogy nálam működik. Csak akkor nincs kép, ha hdcp1.0 kijelzőre kötöm.

Ha valamiért még fekete kép sincs, hanem úgy csinál, mintha zenefájlt játszana, akkor valami el lehet állítva codec vagy videó kezelés részen a kodiban szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák