- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nincs melléírva, hogy hdr. Ahogyan már korábban beszétük, az új mozifilmekből, amelyek 23.97 fps-sel vannak fenn, azokból 1920x1080 -as felbontás és felfelé a h265 az HDR10-es.
A Dolbi vision van külön kiírva csak nagyobb felbontáson. Ezeknek kell hdcp2.2, anélkül nincs kép. [kép] [kép]Az 1920x816 (vagy más, nem 1080 soros) és kisebb h265 az sdr. Nem hdr képernyővel ez a max felbontás a hivatalos appban. [kép]
Nekem a sima 4k stickkel megy továbbra is jól a kodi 19.3 és az addon. [kép] [kép]
Persze, mivel a kijelzőm nem hdr, így a dv az túl világos. A hdr10 viszont jó úgy, ha a stick display menüjében a dynamic range settings részen always hdr-t választok (az elnevezése félrevezető lehet, mert a kiválasztás oldalán más úgy írja a magyarázatot, hogy akkor hdr, ha a képernyő is tudja. Szóval lehet így működik az addonnal a konverzió). Adaptív módban sávok vannak, mert sdr-ként akarja lejátszani a hdr tartalmat.Ettől persze előfordulhat, hogy a 4k max stickre jött valami zavaró update vagy más ok miatt nálatok más. Azt tudom, hogy nálam működik. Csak akkor nincs kép, ha hdcp1.0 kijelzőre kötöm.
Ha valamiért még fekete kép sincs, hanem úgy csinál, mintha zenefájlt játszana, akkor valami el lehet állítva codec vagy videó kezelés részen a kodiban szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest