Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Ezt kérdezed vagy mondod?
Nekem sem válaszolnak egy hete, irtam már nekik nem egy emailt. Tegnap írtam erre: address-verification@amazon.com innen jött legalább egy automata visszaigazoló, h megkapták, kezdik kivizsgálni amit akarnak. Redditen olvastam, h ide is lehet írni, bár innen választ nem fogsz kapni, hanem csak megoldódik a problémád. dave@amazon.com, jeff@amazon.com. -
g.gergo
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a válaszokat előtt próbálkoztam mégegyszer, de nem jartam sikerrel, ezért most ott tartunk, h írtak az adressen-bestaetigung@amazon.de címről, h csatoljak közüzemi számlát, és majd 24h belül kivizsgálják. Elküldtem amit kell (hiányosságnak annyi, h a számlán nincs rajta a tel.számom), de szarnak szombat óta válaszolni. Elküldtem tegnap mégegyszer, de megint 0 válasz. Mit tudok még tenni? Annyira nem izgatna a dolog, csinálnék én másik accountot, de rendelésnél bepipáltam a prime video trialt, és ha 30 napon belül nem tudom lemondani, akkor gondolom elkezdi felszámolni. Köszi a segítséget.
-
g.gergo
senior tag
Üdv,
Ebben tudna valaki segíteni? Köszi
A lényeg. Felfüggesztették a fiókomat, hitelesítési oldalra navigál, és ott nem tudom milyen adatokat kell megadni. Próbáltam így is, úgy is. Mailboxde-s nevet, címet stb, vagy a valósat? Feltöltöttem a bankkártyámat is, de valami problémája van, amit nem teljesen értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem sem válaszolnak egy hete, irtam már nekik nem egy emailt. Tegnap írtam erre: address-verification@amazon.com innen jött legalább egy automata visszaigazoló, h megkapták, kezdik kivizsgálni amit akarnak. Redditen olvastam, h ide is lehet írni, bár innen választ nem fogsz kapni, hanem csak megoldódik a problémád.