Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukdov
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi!
Attól tartok, hogy akkor még valaki lenyúlhassa, vagy elkeveredik. Vámon ez még kis hazánkba menni fog? Mert akkor lehetetlen lesz az 1 hét még rá... (Arriving Fri, Jun 17)
YM: A pénzt az Amazon adta, mivel problémám volt a digitális szolgáltatásukkal (Appstore) kárpótlásként.
-
lukdov
csendes tag
Amazonról rendeltem múlthét szombaton egy 32GB-os memória kártyát (12$+9$ shipping, 12$ promóból fizettem, shippinget elengedték, így innen nézve ingyen volt), kérdés az, hogy mivel fogják kiszállítani? Amazon szerint 16-án megkapom a csomagot, nem tudom mennyire reális ez. Maga az Amazon adta el (Sold by: Amazon Export Sales LLC ) szóval hiszek én, csak ha futár fogja hozni, felhív majd előtte, hogy itt a csomag? Amazonról először rendeltem, így érdekel, pontosan mi hozza és hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Apple MacBook
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3)
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD Fast TN
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest