Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukdov
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi!
Attól tartok, hogy akkor még valaki lenyúlhassa, vagy elkeveredik. Vámon ez még kis hazánkba menni fog? Mert akkor lehetetlen lesz az 1 hét még rá... (Arriving Fri, Jun 17)
YM: A pénzt az Amazon adta, mivel problémám volt a digitális szolgáltatásukkal (Appstore) kárpótlásként.
-
lukdov
csendes tag
Amazonról rendeltem múlthét szombaton egy 32GB-os memória kártyát (12$+9$ shipping, 12$ promóból fizettem, shippinget elengedték, így innen nézve ingyen volt), kérdés az, hogy mivel fogják kiszállítani? Amazon szerint 16-án megkapom a csomagot, nem tudom mennyire reális ez. Maga az Amazon adta el (Sold by: Amazon Export Sales LLC ) szóval hiszek én, csak ha futár fogja hozni, felhív majd előtte, hogy itt a csomag? Amazonról először rendeltem, így érdekel, pontosan mi hozza és hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest