Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3DMark 11 eredmények
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
Nekem sosem volt velük probléma, ellenben a posta múlt héten azt mondta a csomagom még Budaörsön van, esélytelen megkapjam, majd 2 óra múlva egy cetli fogadott az ajtóm előtt, hogy a postai kézbesítő nem tudta átadni a csomagot.
ja és a hölgy a rendszerükben nézte meg, merre jár az amazonos csomagom. Kabaré. -
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok, Régóta figyelgetem a piacot, és hosszú idő után nem apróról hanem amazonról vennék egy új iPhone-t. Véleményekben volt néhány negatívabb hozzászólás, nektek van tapasztaltok ilyen téten, vásárolt már valaki telefont? A még nagyobb félelmem, hogy nehogy a posta/futárcég elhányja.. Legutóbb félig felvolt szabva a doboz, szerencsére nem hiányzott semmi, elötte meg szimplán az ajtóm elé leb***ta az ups a csomagot… Merjen amazonról telefont vásárolni?
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy rendelés amit nov. 30.-án adtam le, fizettem minden a szokott módon történt, viszont a mai napig nem került postázásra. Egy elektromos fogkeféről lenne szó, ha megnézem a mostani ajánlatot mindenhol azt írják karácsonyig ide ér, mivel ajándékba lenne az én rendelésem is kicsit izgulok miatta miért ülhet 13 napja csak úgy.. viszont jól látom, hogy az eladóval nem lehet sehogy sem felvenni a kapcsolatot?
Pár hónapja kezdtem csak amazonon rendelni, eddig minden rendben ment. -
Don.Corleone
aktív tag
Srácok, utóbbi időben kezdtem amazonon halászni különböző termékeket, eddig csak pozitív a tapasztalat, de egy valami nem tiszta, itt ha minél többet vásárolsz, kapsz némi kedvezményt, létezik ilyen, vagy egy "ebay" szintű vásártérre kell gondolna, ahol csak a vásárló értékel, vissza nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AORUS Gen4 AIC Adaptor nagysebességű PCIe 4.0 M.2 SSD bővítő kártya (4db SSD hely)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ja és a hölgy a rendszerükben nézte meg, merre jár az amazonos csomagom. Kabaré.