Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
Nem... mondom hogy nem vagyok amatőr. Francia amazon saját nevem saját kártya. Olasz amazon apám neve apám kártyája. Angol amazon Anyám neve Anyám kártyája, mindegyiken megrendeltem jött a levél h törölték erősísem meg bankszámlakivonattal, feltölttöttem nem fogadják el. autómata üzenetek jönnek csak. A cím és a telószám ugyanaz volt, de gondolom az miért ne lehetne? Illetve az egyik accunton az is teljesen különálló, ugyhogy nem tudom mi lehet a probléma. ráadásul napok teltek el a regisztrációk között és még az ip címek és az eszközök is mások voltak. De több embernél jelentkezett ez a probléma, aki ugyanezt a terméket akarja megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Starlink
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tomato firmware
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest