- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Nem harmadik féltől érkezik. Az Amazon saját, visszaküldött cuccait is meg lehet találni, ami nem harmadik féltől érkezik. Több ilyet rendeltem és eddig a "Like New", valóban fedezte a valóságot.

twofatcat: Igen, de én a használt cuccok közt szeretnék böngészni, keresni. Szóval nincs konkrét termék, hanem inkább csak kategória. Pl szeretnék mondjuk egy okosórát, de érdekelhet bármilyen márka, ha van jó ajánlat valamelyikre.
-
SP!T
addikt
Sziasztok! Amazon.de oldalon van lehetőség használt cuccokra szűrni? Sokszor ki lehet fogni jó áron "like new" termékeket. De csak azok közt keresni nem lehet?
-
SP!T
addikt
Sziasztok! A-Z amazon garit próbálom érvényesíteni (igen-igen Zowie FK2 kamu volt
) Egyből felajánlották a levásárolhatóságot.
A kérdés hogy vajon ha a levásárolható kupont nem fogadom el, akkor mikor kapok vissza utalást? Mert a leírást szerint a panaszom a sellernek továbbították, de nem értem miért. Hisz A-Z gari feltétele, hogy legalább 1x már megkerested az eladót. Nyilván így is tettem.
Ettől függetlenül tuti siker lenne a visszafizetés, ha a kupont nem fogadom el? -
SP!T
addikt
Sziasztok!
Toltam egy refund kérelmet egy termékre amazon.co.uk-on, amit megrendeltem, mert hibás volt. Vissza is küldtem a kérésüknek megfelelően. Jött is infó, hogy megkapták a terméket és az XY értékú GBP-t 5-7 munkanap alatt áttolják a számlámra (termék értéke + valamennyit postára is). Na megjött a számlámra egy összeg (ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE), de az EUR deviza és közel sincs az eredeti összeg, amit megítéltek rá. Egyszerűen nem értem.
Két részletbe tolják? -
SP!T
addikt
Vajon USA-ból, mire ideér a cucc mennyi idő? Van valakinek tapasztalata?
-
SP!T
addikt
13-án rendelt termékre azt írják, hogy a várható érkezés dec 29. Mennyire szokott pontos lenni? Ha jól láttam UK-ból küldik. eBay-ről ha UK-ból rendelek 1 hét alatt megvan. Persze most karácsonyi pörgésbe minden más nyílván... Track infó nincs sajna. DPD szokta hozni?
-
SP!T
addikt
Sziasztok! Amazonon leadtam egy rendelést. Kijelöltem a már előzőleg megadott bankártyaadataimat. Most a my orders menüben szerepel, hogy shipping today. Akkor a fizetés feltételezem sikeres volt igaz? Csak mert nem kért semmilyen egyéb adatot (pl 3x ellenőrzőkód a kártya hátoldaláról). Viszont online bank-ban egyelőre nem látom mint terhelés.
Köszi!
SP!T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy majd automatikusan levonják? köszi

Két részletbe tolják?