Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Mi történik, ha nem tudom idő előtt visszaküldeni a csomagot az amazonnak "refund"?
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Mi történik, ha nem tudom határidő előtt visszaküldeni a csomagot (refund)?
-
architect26
aktív tag
Még egy kérdésem van, hogy vissza lehet egyébként vonni ezt a vissza küldés lehetőséget?, mint mondjuk valami miatt meggondoltam magam és inkább mégis megtartom.
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Rendeltem egy poetic tablet tokot nexus 7 2013-hoz 12,95fontért+Freight and Insurrance 5,70font!
Elsején kaptam kézhez, de sajnos csalódnom kellett, mert nem működik a smart cover funkciója, ezért ma kitöltöttem az amazonon egy visszatérítés-refund szolgáltatást, hogy visszaküldöm a tokot legfeljebb Február 4-ig!
Az a kérdésem,hogy melyik futárszolgálattal küldjem vissza?Melyik a legolcsóbb?Vagy csak simán a Magyar Postával? a másik kérdésem, hogy muszáj nekem állnom a visszaküldés költségét, mert rémísztő árat írt az amazon. Az utolsó kérdésem, hogy mikor kapom vissza a pénzt, és vissza kapom a teljes összeget, tehát a plusz Freigh and INsurrance költséget(5,70font)??Köszönöm a segítségeteket!
Ezt rendeltem:
http://www.amazon.co.uk/Poetic-Slimline-Android-Manufacturer-Warranty/dp/B00E5NOXM4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1388775978&sr=8-2&keywords=poetic+slimline+nexus+7+2013A termékre valahogy nem lehet cserét kérni, mert az eladó, ahonnan rendeltem valamilyen "Fulfilled by Amazon" szerepet tölt, nem tudom mit jelent ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ZOTAC GAMING Solid OC White Edition RTX 5080 Új, számlás, 5 év garancia!
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest