Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Mi történik, ha nem tudom idő előtt visszaküldeni a csomagot az amazonnak "refund"?
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Mi történik, ha nem tudom határidő előtt visszaküldeni a csomagot (refund)?
-
architect26
aktív tag
Még egy kérdésem van, hogy vissza lehet egyébként vonni ezt a vissza küldés lehetőséget?, mint mondjuk valami miatt meggondoltam magam és inkább mégis megtartom.
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Rendeltem egy poetic tablet tokot nexus 7 2013-hoz 12,95fontért+Freight and Insurrance 5,70font!
Elsején kaptam kézhez, de sajnos csalódnom kellett, mert nem működik a smart cover funkciója, ezért ma kitöltöttem az amazonon egy visszatérítés-refund szolgáltatást, hogy visszaküldöm a tokot legfeljebb Február 4-ig!
Az a kérdésem,hogy melyik futárszolgálattal küldjem vissza?Melyik a legolcsóbb?Vagy csak simán a Magyar Postával? a másik kérdésem, hogy muszáj nekem állnom a visszaküldés költségét, mert rémísztő árat írt az amazon. Az utolsó kérdésem, hogy mikor kapom vissza a pénzt, és vissza kapom a teljes összeget, tehát a plusz Freigh and INsurrance költséget(5,70font)??Köszönöm a segítségeteket!
Ezt rendeltem:
http://www.amazon.co.uk/Poetic-Slimline-Android-Manufacturer-Warranty/dp/B00E5NOXM4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1388775978&sr=8-2&keywords=poetic+slimline+nexus+7+2013A termékre valahogy nem lehet cserét kérni, mert az eladó, ahonnan rendeltem valamilyen "Fulfilled by Amazon" szerepet tölt, nem tudom mit jelent ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest