Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarasota123
aktív tag
A világ egyik legnagyobb internetes kereskedelmi cége, nem véletlenül. Igen, megbízható és cvc kódot amúgy sem kérnek már egy ideje.
Egyébként meg meglepődnék ha olcsóbban jutnál hozzá PS4-hez amazonon keresztül.
A .com-ról vámmal és szállítással együtt szinte biztos vagyok benne, hogy nem jönnél ki jobban, ha egyáltalán szállítanak ide PS4-et. -
sarasota123
aktív tag
válasz
Oroszlánom
üzenetére
Magyarországra semmilyen esetben sem szállít ingyenesen az amazon, ezt valaki felírhatná már a topic fejlécébe vagy valami

-
sarasota123
aktív tag
válasz
aftercooler
üzenetére
attól tartok, hogy ezek a kérdések tárgytalanok, feltéve ha nem USA-beli lakos vagy. de javítsatok ki, ha nem így van.
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
andromedae
üzenetére
free shipping kizárólag USA-ra vonatkozik. ezenkívül rájön még a vám is. durván 440 dollárodba kerülne összesen.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
szerintem az a legegyszerűbb, ha regisztrálsz, hozzáadod a címed, és miután betetted a kosárba és csekkolnál a fizetéshez úgyis kiírja, ha nem szállítható.
egyébként megnéztem, a legfelső eladó (jenson_online_inc) szállít Magyarországra, de 8 dollár a szállítás, csomagolás, tehát összesen $12 lesz nagyjából.
-
sarasota123
aktív tag
szia, elég sok mindentől függ. egyrészt, hogy melyik amazonról rendeled. (.com .de .uk)
másrészt, hogy milyen szállítási módot választasz/választhatsz.az a legegyszerűbb, ha regisztrálsz, végigmész a rendelési folyamaton és a végén úgyis kiírja, hogy mennyi lenne a végösszeg szállítással együtt, illetve mire várható az érkezés.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Falkon1400
üzenetére
szia, hát erre még rájön kb 50 dollár shipping & handling sajnos

-
sarasota123
aktív tag
válasz
z123456789
üzenetére
ha jól tudom 1 éven belül az amazon intéz mindenféle garis ügyet, utána ha van gyártói gari a termékre akkor a gyártót kell keresni. szóval most szerintem amazonnal vedd fel a kapcsolatot, van live chat-jük, ott biztos segítenek

-
sarasota123
aktív tag
válasz
Buster17
üzenetére
posta vagy futár? postánál nem szokott nyomonkövetés lenni, futárnál viszont elvileg tudod követni városról városra, hogy hol jár, mikor kezdik meg hozzád a kiszállítást stb.
ha posta viszi, akkor hagynak egy értesítőt, ha futár akkor is értesítőt szoktak hagyni, aztán átveheted a telephelyükön, esetleg megpróbálják még egyszer kiszállítani, de amúgy előtte fel szoktak hívni, hogy otthon vagy-e.
az expected delivery dátumok meg tapasztalataim alapján reálisak

-
sarasota123
aktív tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
szia, na megnéztem neked, valóban 1.79 GBP lemezenként, végigmentem a rendelésen (egyébként attól, hogy kéri a kártya adatokat még nem jelenti azt, hogy leveszi a pénzt, utána még jön egy összegzés, ott kell csak megnyomni a 'place your order' gombot), először beraktam 4 lemezt, megnéztem a végösszeget, aztán hozzáadtam még egyet, és pontosan 1.79 GBP-vel lett több. Sajnos ennyi az annyi.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
menj végig a rendelésen, és a legvégén meglátod mennyibe kerülne, az a legbiztosabb.
-
sarasota123
aktív tag
szia, én szoktam. általában egy hét alatt ér ide, persze, ha van raktáron a termék. a posta szokta hozni, de természetesen választhatsz más módot is, pl DHL, csak az jóval drágább. jól gondolod, sajnos itthonra nem ingyenes a kiszállítás, de a fizetés előtt kiírja, hogy mennyibe fog kerülni, meg azt is, hogy nagyjából mire várható a csomag feladása és érkezése.
-
sarasota123
aktív tag
szia, van az oldalukon live chat support. help/contact us menüpont alatt megtalálod.
nekem is volt már ilyen, sajnos ha sima nemzetközi postával jön a cucc, és nem nyomonkövetős futárral stb. akkor előfordul, hogy csak úgy szó nélkül eltűnik. én ezt jeleztem a chat supporton és másnap küldték az újat, a másik esetben pedig perceken belül jóváírták a pénzt amit kifizettem érte.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Predator2
üzenetére
ezredszerre kerdezik ezt, es meg mindig ugyanaz a valasz:
vegig kell menni a rendelesi folyamaton
(add to basket -> proceed to checkout -> cimed megadasa/kivalasztasa -> fizetesi mod -> vegleges megerosites)ekozben kiderul, hogy szallitjak-e, a cim megadasa utan, a vegen pedig osszegzi, hogy mennyibe kerul maga a cucc, mennyi a szallitas, mennyi a vegosszeg.
egyebkent az arucikkeknel alapbol mindig csak az alaparat tuntetik fel, a szallitast nem tartalmazza.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
Linlithgow
üzenetére
hát tudom, hogy konkurencia de akkor próbáld almáék zeneboltját

-
sarasota123
aktív tag
válasz
Linlithgow
üzenetére
Stream your music on Kindle Fire, Android, iPhone and other devices or download your music for offline playback.
ezzel "reklámozzák" a cloud playert, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy igen, le is lehet tölteni és offline hallgatni

-
sarasota123
aktív tag
válasz
Linlithgow
üzenetére
amazon cloud playerrel tudod lejátszani a megvásárolt számokat, amit le tudsz tölteni a telefonodra, gépedre, tabletedre.
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, nem bizti, h szabad itt ilyet de azert megprobalom:
az amazon.de , tehat a nemet amazonon van kb 200 euronyi gift voucher egyenlegem, viszont en jelenleg nem rendelnek onnan semmit, ha valaki szeretne rendelni, esetleg szolhat es jutanyos aron felhasznalhato az egyenlegem
privben megbeszeljuk, udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- EAFC 26
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

max rendelsz ketszer kettot, szerintem ugy megoldhato.