- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Budapest az Budapest megyében van. Magyarország megyéi

-
gabro0
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem volt még velük dolgom, pozitív tapasztalat így elsőnek.
Hupsz, most látom Bécset írtam. Az osztrák posta online követője írta ezt és ez maradt meg úgy tűnik. A dobozon Salzburg van, szóval innen jött

Mindkét csomagomnál egyébként feleslegesen sok üres hely maradt. Ez ilyen bevett szokás? A mostani majdnem kétszer akkora, mint kellene. Kibélelve persze nincs, hogy ne mozogjon (mondjuk nem törékeny cuccok így mindegy).
-
gabro0
őstag
Második Amazon vásárlás tapasztalat: december 13-án rendeltem az amazon.de-ről, standard szállítással. Nem gondoltam volna, hogy karácsony előtt ideér. Az amazon először 20-27 közti kézbesítést becsült, lett ebből rövid ideig dec.20, majd megint 20-27.
17-én adták fel Bécsben, 20-án délelőtt a Trans-O-Flex futára ébresztett, hogy csomagom érkezett. A futárcég kézbesítés előtt pár órával email értesítőt küldött, amiben 10-12 óra közti kézbesítési időt jelöltek meg. Pontosak voltak, mert 10.15 körül már hívtak.
-
gabro0
őstag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Pont ezért jöttem ide. Ha az amazon.de-n nézem a kosarat, eltűnt az a részletező, ami kiszámolja tételenként mi mennyibe kerül. Egy hete még ott volt és működött.
Csak ennyit látok:

Szóval a címet se ajánlja fel a kalkulációhoz, pedig be vagyok jelentkezve. Vissza lehet valahogy állítani?
-
gabro0
őstag
Egyébként én most jan. 4-én rendeltem sima szállítással és 11 vagy 12-én már csöngetett is a postás. Az első becslésük 23 volt, aztán 16 lett (ma), de még így is hamarabb megjött. Fura egy kicsit, de örülök neki

És a kérdés, hogy a dobozon miért Amazon Prime feliratú tape volt? Nem volt se követési szám, se Prime tagságom. (Egyébként most is azt írja, hogy ma fog megérkezni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma is tanultam valamit.