- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
batagy
üzenetére
A 4 db Amazon DE csomagom továbbra sem ért ide, és áll a "Package departed an Amazon facility Plzeň, Czech Republic. CZ" státuszban. A becsült szállítási idő már lejárt mindegyiknél.
Ezért akcióba léptem, írtam az Express One-nak, hogy tudnak-e valamit.
Meglepő módon az alábbi választ kaptam:Tisztelt Ügyfelünk,
A küldeményei elektronikus adat nélkül érkeztek be cégünkhöz.
Amíg a feladó nem tölti be az elektronikus adatokat rendszerünkbe, addig ezeket a küldeményeket nem tudjuk kiszállítani, központunkban várakoznak.
Amikor megtörténik az adatbetöltés, a csomagot a következő munkanapon tudjuk kiszállítani, erről értesítést fogunk Önnek küldeni.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a feladó huzamosabb ideig nem tölti be az adatot rendszerünkbe, a csomag visszafordításra kerül részükre.
Szíves megértését nagyon köszönjük!
Üdvözlettel / Best regards
xxx xxx
Ügyfélszolgálati munkatárs
Express One Hungary Kft.
H-1239 Budapest,
Európa út 12. / L1 épület
Nem tudom, hogy mennyire gyakori ez a szituáció, amelyben csomag elektronikus adat nélkül érkezik EO-hoz és azt pár napon belül a feladó magától pótolja.
De lehet hogy van esetleg informatikai hiba van a feladó és az Express One rendszere között.
Mindenesetre mindkét félnek írtam:
1) Az Amazonnak, melyben informáltam őket az Express One-tól kapott információval és kértem őket, hogy mihamarabb pótolják a hiányzó elektronikus adatot a csomagjaimhoz.
2) Az Express One-nak, hogy amennyiben az, ha nem kapnak elektronikus adatot, az ritka, akkor kértem őket, hogy ha lehet jelezzék a problémát a feladó felé vagy annak a csapatnak, akiktől ezt az adatot szokták kapni.
-
batagy
őstag
válasz
rviktor
üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor még várok türelemmel.
Kérdésedre. Veszteség nem ért, vagy refundot kaptam, vagy csere terméket küldtek!
Részletesebben ha érdekel vkit:
Jan 16-án rendeltem 2 terméket (230V elosztók). Azonos nyomkövetést kaptak, ezért feltehetőleg azonos csomagba kerültek. Ezek is ott álltak.Egyik termék
Egyszer csak rendelés után 1 héttel minden előzmény nélkül jött egy email, hogy a terméket sikeresen visszakapták, és hogy kiadtak egy refundot. Köszönik szépen, hogy visszaküldtem. De nem én küldtem vissza, nem én nyitottam refund-ot, hozzám nem érkezett semmi, értesítés sem.A refundot valóban azonnal megkaptam, maguktól küldték.
Email váltás hatására felajánlották, hogyha szükségem van még rá, akkor rendeljem meg ismét Expedited szállítással, majd ha megérkezett, akkor kérjek refundot a postaköltségre. Az újramegrendelés megtörtént, most többek között erre várok. Hogy mitől került vissza, azt nem tudtam meg.
Másik termék
Mivel ugyanabben a csomagban volt egy másik termék is, de erre nem jött refund maguktól, csak továbbra is állt a nyomkövetés. Erre vártam még utána 11 napot biztos ami biztos. Persze nem jött, így újabb email. Kértem, hogy küldjenek cserét belőle, amit azonnal meg is rendeltek és elküldték a leggyorsabb szállítással. Most ezt is várom.Így tehát a rendeléseim most nem is ingyenes szállítással vannak, hanem drágább szolgáltatással.
Eddig ilyet én sem tapasztaltam, remélem egyszeri eset volt.
Mindenesetre, a lényeg , hogy anyagi kár nem ért, és az Amazon minden esetben ad refundot, vagy ha kérem, akkor csere terméket. -
batagy
őstag
Sziasztok!
Amazon DE-ről a csomagjaimat nagyon nehezen kapom, illetve az elmúlt időszakban több ízben meg sem kaptam.
Most a jelenlegi rendeléseknél a nyomkövetési szám ilyen alakú: 158032600014xxxxxx601211
Jelenleg is 4 csomagot várok, ezekből 3 mára volt kiírva, és az Amazon oldalán a státusz mindegyikhez, néhány napos eltéréssel, 1-3 napja:
Package departed an Amazon facility
Plzeň, Czech Republic. CZViszont innentől semmilyen más infót nem tudok. Az egyik csomagomra korábbi érkezést becsültek, majd eltolták, miután nem frissült. De korábban ezen a ponton elveszett több más csomagom is. Most sem kaptam semmi előértesítést még.
llyen formátumú nyomkövetéssel az ExpressOne szokta kihozni a csomagokat, pl Aliexpress rendelésnél. De ezek a számok az ExpressOne rendszerében nincsenek.
Az Eurodisnél pedig csak annyi látszik, hogy "shipment data received", de semmi több. Eurodis nyomkövetése ilyen formátumú:
https://eurodis.com/track-trace?158032600014xxxxxx601211Régebben sosem tapasztaltam semmi gondot az Amazon szállításokkal. Most változott valami?
1. Magyarországon ezeket melyik futárcég hozza ki?
2. Magyar Posta szerepel-e?
3. Hol lehet további infókat szerezni a csomagról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs