Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wizard8
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Amazon.de leírásba ott van, hogy Hungary: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895420
Azért nem szeretnék kártyát, mert két bankszámlám van... EUR bankszámla amihez nincs kártyám, innen fizetnék. A HUF számlához van kártya, de akkor az EUR-t forintra váltanám majd vissza, ez nem lenne gazdaságos. :"(
-
Wizard8
tag
Sziasztok,
Amazon.de-ről szeretnék vásárolni és bankszámlát használnék fizetésnél, de akárhogy írom be a számla adataimat -> "Payment revision needed". Lehet, hogy rosszul írom be az iban kódot? Milyen formátumot kéne használni?
Köszi a segítséget előre is.

-
Wizard8
tag
Sziasztok
rendeltem egy ps3 játékot az amazon.com ről Priority Courier Shipping el, az érdekelne, hogy futár szolgálat hozza ki vagy posta, akárhogy kerestem semmit nem találtam rá. Ez főleg azért érdekelne, mert nem biztos, hogy itthon leszek és olyankor mi történik ugye nem küldik vissza ?:sköszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Horgász topik
- Könyvajánló
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest