- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wizard8
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Amazon.de leírásba ott van, hogy Hungary: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895420
Azért nem szeretnék kártyát, mert két bankszámlám van... EUR bankszámla amihez nincs kártyám, innen fizetnék. A HUF számlához van kártya, de akkor az EUR-t forintra váltanám majd vissza, ez nem lenne gazdaságos. :"(
-
Wizard8
tag
Sziasztok,
Amazon.de-ről szeretnék vásárolni és bankszámlát használnék fizetésnél, de akárhogy írom be a számla adataimat -> "Payment revision needed". Lehet, hogy rosszul írom be az iban kódot? Milyen formátumot kéne használni?
Köszi a segítséget előre is.

-
Wizard8
tag
Sziasztok
rendeltem egy ps3 játékot az amazon.com ről Priority Courier Shipping el, az érdekelne, hogy futár szolgálat hozza ki vagy posta, akárhogy kerestem semmit nem találtam rá. Ez főleg azért érdekelne, mert nem biztos, hogy itthon leszek és olyankor mi történik ugye nem küldik vissza ?:sköszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs