Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Célegyenesben a Yettel TV
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernewor
lelkes újonc
válasz
Kernewor
üzenetére
Dec.18-ra ígért dec.01-es Amazon rendelés sehol (új dátum dec.26). Temu dec.07-es rendelés ma megérkezett. Biztos nem rossz az Amazon, nem azért a világ egyik legnagyobb kapitalizációjú cége, de ezentúl én úgy leszek inkább vele, mint az OTP-vel, AMZN részvényt veszek, ha megéri, de a szolgáltatásait inkább nem veszem igénybe

-
Kernewor
lelkes újonc
válasz
warcat
üzenetére
Megnéztem, vmi külsős boltostól van. Egyenlőre ennyit látok:

dec.01-én volt a rendelés
.
Mindegy, annyira nem fontos, egy bluetooth fülest rendeltem, mert a régi halódik, de még azért működik, szóval nem puffogok, ha azt tenném, már elküldtem volna az amazont piacterestől a búsba.. (ja Temu is piactér, onnan már karácsony ide, black friday oda, rég itt a csomag, és senki se volt szétesve
.
Majd meglátjuk, hogy innen a szomszédból a világverő logisztikájukkal sikerül-e majd 3 hét alatt abszolválni egy mikro csomag elküldését..(na, ez a puffogás...) -
Kernewor
lelkes újonc
Sziasztok, dec.1-én rendeltem először német Amazonról. Revoluttal kifizettem, és azóta várok. Lehetséges, hogy 14 nap alatt nem sikerült elküldeni a cuccot? Ráadásul most már azt írják, hogy nincs készlet. Ok, dec.18 a határidő, csak naivan azt gondoltam, hogy nem Aliról rendelek jóval olcsóbban, mert kellett volna a termék, hanem innen, mert talán pár nap alatt itt van, ez eddig nem jött be. Szóval ez így normális szállítás Amazon esetén? Valamint ha nem érne ide határidőre, akkor hogyan tudom visszakérni a pénzt? (zárójelben: ez az első rendelésem innen, de eddig nem győzött meg, hogy lesz második is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
.